![]() |
Sana El Sallamayı Hiç Sevmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana El Sallamayı Hiç SevmiyorumSeninle terminale gidiyor gibi bu acı, sarılıp kim bilir ne zaman geleceksin korkusu gibi bu veda, Allah sabrını veriyor ![]() ![]() ![]() Yaprak düşer dal ayrılır, Leyla gider mecnun kahrolur ![]() ![]() ![]() Sana kavuştuğum o anı hatırladığımda yüreğim hopluyor, bir hoş oluyorum… Ne sevmişim, ne kadar çok bağlanmışım sana, Seninle gelip oturduğumuz o cafedeyim… Hatırlıyor musun? Ne kadar güzel bir yer derdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “kızım kızım yakında benim de mallarımı almaya geleceksiniz, haber verirsen gelir birlikte eğleniriz” Bayanın suratı asılıyor, çayını bir dikişte içip kalkıp gidiyor oradan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elbet bir gün gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle terminale gidiyor gibi bu acı, sarılıp kim bilir ne zaman geleceksin korkusu gibi bu veda, Allah sabrını veriyor ama… Aması var bu terkedilmişliğin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sallamayacağım ![]() Erdal Babür |
![]() |
![]() |
![]() |
Sana El Sallamayı Hiç Sevmiyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana El Sallamayı Hiç SevmiyorumKolaydı sevmeler, ben imkansızı seçtim ![]() ![]() ![]() Ne kadar yakınsan, o kadar uzaktın bana ![]() ![]() ![]() Elimi uzatsam tutabilirdim, ama bir o kadar da ulaşılmazdın ![]() ![]() ![]() Kaçanlardan değildim ben ![]() ![]() ![]() Kaçamadım ![]() ![]() ![]() Yazıyı okuduktan sonra bu dizeler geldi aklıma nedense ![]() Her giden ardında birşeyler bırakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık Erdal, teşekkürler paylaşımın için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|