Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, gözlerini

Aşka Aç Gözlerini...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşka Aç Gözlerini...

Aşka Gözlerini

Sana Geldim Kapatma Gözlerini
Umutsuz askların bıraktığı bütün tortuları temizleyip bir tek sana kalmak için geldim
Bak yüzüme kendini göreceksin
Vazgeçişlerle dolu bütün asklara bir yüreğin nasıl vazgeçilmez olduğunu kanıtlamak için geldim
Haydi, bak bana Ben gözleri hayal ettim bunca yıl sensizliği yasarken bile gözlerin yıldız oldu aslık etti en karanlık gecemde
Ayazda bahardı gözlerin, gri bulutları damıtan güneş
Sana geldim diyorum anla beni günahsız değilim biliyorum sensizliğe direnirken yaptığım hataları da alıp geldim yanına
Yüreğini de kapatabilecekmisin gözlerin gibi
Beynin yüreğine de atma diyebilecekmi?
Askı zehirli günlerin süzgecinden geçirdik
Umutsuzluk kursunları yagarken askımızın üzerine kendimizi siper edip nelerden vazgeçtik
Biz herseyi göze alıp en dikenli en engebeli tuzaklarla dolu yollardan yürüyüp geldik Ben gözlerinde ve yüreğinde yer almaya geldim
Açmazsan gözlerini göremeyeceksin bendeki seni
Haydi, bak nasıl doluyum seninle nasıl gelip oturmuşsun yüreğimin en derin köşesine

Bu ask bizim madenimiz olsun
kapanalım ve yıllarca sukur edelim askımıza

Aşkımıza ve Hayata

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com