![]() |
Aşka Aç Gözlerini... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşka Aç Gözlerini...Aşka Aç Gözlerini ![]() Sana Geldim Kapatma Gözlerini ![]() Umutsuz askların bıraktığı bütün tortuları temizleyip bir tek sana kalmak için geldim ![]() Bak yüzüme kendini göreceksin ![]() Vazgeçişlerle dolu bütün asklara bir yüreğin nasıl vazgeçilmez olduğunu kanıtlamak için geldim ![]() Haydi, bak bana ![]() ![]() Ayazda bahardı gözlerin, gri bulutları damıtan güneş ![]() Sana geldim diyorum anla beni günahsız değilim biliyorum sensizliğe direnirken yaptığım hataları da alıp geldim yanına ![]() Yüreğini de kapatabilecekmisin gözlerin gibi ![]() Beynin yüreğine de atma diyebilecekmi? Askı zehirli günlerin süzgecinden geçirdik ![]() Umutsuzluk kursunları yagarken askımızın üzerine kendimizi siper edip nelerden vazgeçtik ![]() Biz herseyi göze alıp en dikenli en engebeli tuzaklarla dolu yollardan yürüyüp geldik ![]() ![]() Açmazsan gözlerini göremeyeceksin bendeki seni ![]() Haydi, bak nasıl doluyum seninle nasıl gelip oturmuşsun yüreğimin en derin köşesine ![]() Bu ask bizim madenimiz olsun kapanalım ve yıllarca sukur edelim askımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkımıza ve Hayata |
![]() |
![]() |
|