![]() |
Yarını Göremiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarını GöremiyorumHayat Senin ![]() ![]() ![]() İçi sıkılıyordu ![]() ![]() En iyisi ona gitmekti ![]() ![]() Telefon açtı kahine ![]() "İmkansız, tam çıkmak üzereydim ![]() "Lütfen" dedi, kadın, kendisini kıramayacağını düşünerek ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zengindi kadın, ülkenin en zenginlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşılıklı oturuyorlardı ![]() ![]() "Ne?" dedi kadın ısrarla ve kahin söyledi: "Su'da yarını göremiyorum ![]() ![]() ![]() Yıkılmıştı kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağına uzandı, gözlerini kapattı ve ![]() ![]() ![]() ![]() Uyandığında güneş yeni doğmuştu, kuş sesleri geliyordu ![]() ![]() Her şey gece bıraktığı gibiydi ![]() Kalktı, sabahlığını giydi, salona indi, her şey normal gözüküyordu kahin bu kez yanılmış mıydı acaba? Masanın üstündeki gazeteye gözü ilişti ![]() ![]() "Ünlü Kâhin Öldü" Hayatlarını kendi kararları ile yaşamak yerine başkalarının kararları ile yaşamayı seçenlere ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|