Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
insan, kaldımı

Böyle İnsan Kaldımı???

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Böyle İnsan Kaldımı???

mail' ime gelen bu güzelliği paylaşmak istedim

Hafta sonu evi değiştirdim Ev taşımak gerçekten insanları çok yoruyor
Günlerce evin eşyalarını topluyorsun Taşındıktan sonra da günlerce yerleşmek için uğraşıyorsun Eşyanın büyük çoğunluğunu bizim çocuklar ve arkadaşları ile taşıdık Kalan beyaz eşyaları taşımak için hamal tutmak zorunda kaldım Evimizin yakınındaki işçi kahvehanesine gittim Önceden tanıdığım Yusuf diye birini çağırdım “Eşyaları kaça taşırsınız” dedim Adam başı 30,00 TL istedi “Tamam” dedim “İki kişi gelirseniz yeter” dedim “Tamam, sen git biz arabayı alıp geliyoruz” dedi Gittim evin önünde bekliyorum Neyse geldiler Baktım 3 kişiler, “iki kişi gelecektiniz” dedim “Abi, biz işi aldık mı üçümüz birlikte gidiyoruz Aldığımızı paylaşıyoruz Sen bize iki kişinin ücretinin vereceksin” dedi Ve devam etti “Abi bu arkadaşta ev geçindiriyor, onunda çocukları var Biz bir kişilik işe bile üçümüz gidiyoruz, aldığımız parayı paylaşıyoruz” dedi Çok duygulandım demek ki halen böyle güzel insanlar varmış İşte bu milleti hiçbir güç yıkamaz Hep böyle kalın Yusuf kardeş ve arkadaşları… Hep destek olun birbirinize

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com