08-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm

Sus gönlüm
Çok dile getirme Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor
Sus gönlüm
Çok laf etme Az söyle ki işimiz olgunlaşsın Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın
Sus gönlüm
Bir elif miktarı sus Az kaldı bahara Dayan gönlüm Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım  İnan bana  Ama yok Başka çare yok Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz 
Sus gönlüm
Bu kışın bahara dönünceye kadar Bu gece gündüz oluncaya kadar Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus 
Sus gönlüm
Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk´u buluncaya kadar Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus 
Sus gönlüm
Onun geleceğini görünceye kadar Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar
Sus gönlüm
Sebepler var edilinceye kadar Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus
Sus gönlüm
Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus
Sus gönlüm
Her susuşun bir cevap olsun Her susuşun,sabrın olsun Her susuşun,duan olsun İçten yakarışının adı olsun,susuşun Bekleyişinin umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun 
|
|
|