Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ince, musunuz, ruhlu

İnce Ruhlu Musunuz?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnce Ruhlu Musunuz?

Bu zamanda çok da aranan bir özellik değil ince ruhluluk Aksine savunma duvarlarınızı tahkim edip kendinizi sürekli korumanız öneriliyor sürekli İnsanın ancak böyle güçlü kalabileceği, mevzisini koruyabileceği söyleniyor Ama esnek olanın uyum kabiliyetinden, ruhun yalnızca mutluluğa olduğu kadar hüzne de ihtiyaç duyduğundan, arada bir başkaları hesabına düşünmenin insanı eğittiğinden çok az söz ediliyor

Yine de ruhun kendisine derinleşmeye vakit bulduğu zamanlardan kimi kalıntılar var zihinlerimizde İnce ruhluluk çoğumuzun iliklerinde ama şu kadar, ama bu kadar…

Bakalım sizde ne kadar? Testimizin bilimsel bir değeri bulunmamakta, tüm inceliğini de buradan almaktadır…

aşağıdaki linki tıkla kendini test et

http://testyourselftrmsncom/kadin/inceruh/Startaspx

Alıntı Yaparak Cevapla

İnce Ruhlu Musunuz?

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İnce Ruhlu Musunuz?

Çıt kırıldım

Ruhunuz ince olmasına ince, ama biraz fazla ince sanki Zira öğrenilmiş bir incelik uygulamakta olduğunuz

İçinizden geldiği gibi incelemiyorsunuz

Sıkı sıkıya tembihlenmiş gibisiniz, birisi sizi belli davranış kalıplarının içinde tutmak için bir hayli mesai harcamış

Bu yüzden inceliğiniz kırılgan Sonunda hep pişman olduğunuz ödünler veriyorsunuz kendi hayatınızdan

İncelik, diğerkamlık ille de kendi taleplerinden vazgeçmek değil

Aksine kendini kıran başkasını da kırar rahatlıkla O yüzden kendi orijinal incelik yollarınızı bulmaya çalışın Bırakın disiplin kendi kafesinde kalsın

Alıntı Yaparak Cevapla

İnce Ruhlu Musunuz?

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İnce Ruhlu Musunuz?

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi FısıLtı

Çıt kırıldım
Ruhunuz ince olmasına ince, ama biraz fazla ince sanki Zira öğrenilmiş bir incelik uygulamakta olduğunuz
İçinizden geldiği gibi incelemiyorsunuz
Sıkı sıkıya tembihlenmiş gibisiniz, birisi sizi belli davranış kalıplarının içinde tutmak için bir hayli mesai harcamış
Bu yüzden inceliğiniz kırılgan Sonunda hep pişman olduğunuz ödünler veriyorsunuz kendi hayatınızdan
İncelik, diğerkamlık ille de kendi taleplerinden vazgeçmek değil
Aksine kendini kıran başkasını da kırar rahatlıkla O yüzden kendi orijinal incelik yollarınızı bulmaya çalışın Bırakın disiplin kendi kafesinde kalsın

iananırmısın aynısı banada çıktı, ama ben o kadar çıt kırıldım değilim herhalde

Alıntı Yaparak Cevapla

İnce Ruhlu Musunuz?

Eski 08-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

İnce Ruhlu Musunuz?

Alıntı:

İncelikler yüzünden

Sizin inceliğinizin kaynağı çok derinlerde Muhtemelen çok ince ve çok kaba iki insanın fazlasıyla etkisinde kalmışsınız Kendiniz için seçtiğiniz rol modeli de bu denklemde ezilen, ancak yine de inceliğinden vazgeçmeyen olmuş Bunun ağır ve külfetli olduğunu bilseniz de, ince olanın izini sürmeye karar vermişsiniz Hatta bu ağırlığı ve külfeti kendiniz istemişsiniz Ne var ki sonunda canınız o kadar yanmış ki ufak ufak kendinize merhamet etme belirtileri gösteriyorsunuz Sadece biraz denge… Her konuda, herkes için fedakar olmak zorunda değilsiniz… Kendinizi gözeterek ince olmaya devam edebilirsiniz…

Odun çıkmaktan korkuyordum ama bu çıktı Hemde çok ciddi cevaplamıştım yahu!

Beni boşverin Yırtarım bir şekilde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com