![]() |
İnce Ruhlu Musunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnce Ruhlu Musunuz?Bu zamanda çok da aranan bir özellik değil ince ruhluluk ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de ruhun kendisine derinleşmeye vakit bulduğu zamanlardan kimi kalıntılar var zihinlerimizde ![]() Bakalım sizde ne kadar? Testimizin bilimsel bir değeri bulunmamakta, tüm inceliğini de buradan almaktadır… aşağıdaki linki tıkla kendini test et http://testyourself ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İnce Ruhlu Musunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnce Ruhlu Musunuz?Çıt kırıldım Ruhunuz ince olmasına ince, ama biraz fazla ince sanki ![]() ![]() İçinizden geldiği gibi incelemiyorsunuz ![]() Sıkı sıkıya tembihlenmiş gibisiniz, birisi sizi belli davranış kalıplarının içinde tutmak için bir hayli mesai harcamış ![]() Bu yüzden inceliğiniz kırılgan ![]() ![]() İncelik, diğerkamlık ille de kendi taleplerinden vazgeçmek değil ![]() Aksine kendini kıran başkasını da kırar rahatlıkla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İnce Ruhlu Musunuz? |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnce Ruhlu Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi FısıLtı Çıt kırıldım Ruhunuz ince olmasına ince, ama biraz fazla ince sanki ![]() ![]() İçinizden geldiği gibi incelemiyorsunuz ![]() Sıkı sıkıya tembihlenmiş gibisiniz, birisi sizi belli davranış kalıplarının içinde tutmak için bir hayli mesai harcamış ![]() Bu yüzden inceliğiniz kırılgan ![]() ![]() İncelik, diğerkamlık ille de kendi taleplerinden vazgeçmek değil ![]() Aksine kendini kıran başkasını da kırar rahatlıkla ![]() ![]() ![]() iananırmısın aynısı banada çıktı, ama ben o kadar çıt kırıldım değilim herhalde |
![]() |
![]() |
![]() |
İnce Ruhlu Musunuz? |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnce Ruhlu Musunuz?Alıntı: İncelikler yüzünden Sizin inceliğinizin kaynağı çok derinlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odun çıkmaktan korkuyordum ama bu çıktı ![]() ![]() ![]() Beni boşverin ![]() |
![]() |
![]() |
|