![]() |
Yagmur-İclal Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yagmur-İclal AydınVideoyu Göremeyenler Tıklayınız ![]() Yağmur yağıyor ![]() Mutfak camındayım ![]() Nasıl üşüdüğümü bilemezsin ![]() Menekşelerim çiçek vermiyor artık anne ![]() Söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama ![]() ![]() ![]() Şimdi telefon açsam sana, sesini duymak da yetmiyor ki ![]() Hep aynı cümleler; Babamlar nasıl, ilacını aldın mı? Nedenini bilmediğim bir ağlamak var içimde ![]() Bir yerlere sığdıramıyorum yüreğimi ![]() Bazen mutfaktadalıp giderdin yemek yaparken, Tahta kaşıkla tencerenin başında öylece ne düşünürdün acaba? Özlemek çok fena anne ![]() Anlamak seni; daha da fena ![]() ![]() ![]() Omuzlarım ağrıyarak uyanıyorum sabahları ![]() Benim kızımın omuzlarımı ovmasına daha çok var ![]() Gittikçe sana mı benziyorum ben, ya da Annenin kaderi kıza dedikleri doğru mu? Baban eskitir her şeyi kızım demiştin bir kez, Anlamamışım meğer, Eskiyormuş anneciğim ![]() Omzunu ovacak kalmıyormuş meğer aynı evin içinde ![]() Şimdi duysan bunları ne üzülürsün; mutsuz mu kızım diye, çoktan kendinden vazgeçmiş bir sesle ![]() ![]() ![]() Mutsuz değilim de anne, Yağmura ve mutfağımdaki kedere çare bulamıyorum ![]() Evimi topluyor, toz alıyor, patlıcan kızartıyor, Televizyon seyrediyor, akşam çalan kapıyı açıyorum, Açtığımı gören olmuyor ![]() Pişirdiğim yeniyor da, güzel olmuş denmiyor ![]() Çay demleniyor, demleniyor, demleniyor ![]() ![]() ![]() Kederim mutfağımın her yerine yerleşiyor ![]() Ah nasıl eskiyor her şey anne, nasıl eskiyor ![]() Eskilerimi de atmaya kıyamıyorum ![]() Seni çok özlüyorum ![]() Bana yasakladığın bahçeler, sana da mı uzaktı hep? Gidemeyişine ağladın mı sende? ![]() Ne zaman eskiyor sevgiler? Ödenen bedellerin acısı geçince mi? İşte böyle, kalbimde bir acı ![]() ![]() ![]() Şarkılar seni söyler ![]() ![]() ![]() ![]() İclal AYDIN |
![]() |
![]() |
|