![]() |
Elif Gibi Gülümseyelim Suskunluğa.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Gibi Gülümseyelim Suskunluğa..![]() Şimdi lâl zamanı ![]() ![]() ![]() ![]() Kapat gözlerini ![]() ![]() Kuyularda inleyen binlerce Yusuf'u saklıyorum ![]() ![]() ![]() Sen ise sevdamızı demlemiş yavru ceylanlara içermektesin ![]() ![]() ![]() Susuyorum Yunus'un dizlerine çökerek ![]() ![]() ![]() Seni anıyorum Süleyman evrâdında ![]() ![]() ![]() Sen ise dualarına beni katıp binlerce " lâm " iniltisine " Elif'i " katıyorsun ![]() ![]() ![]() Yanıyorsun Mecnun'a yanan Leylâ gibi ![]() ![]() ![]() Susuyorsun Yusuf’a susayan Züleyhâ gibi ![]() ![]() ![]() Kanatıyorsun yüreğini korkusuzca bıçağa boynunu vuran Esmâ gibi ![]() ![]() ![]() Durma şimdi ![]() ![]() ![]() Ellerini aç gökyüzüne bir dua gibi ![]() ![]() ![]() Yağ bozkırlarıma bir deryâ gibi ![]() ![]() ![]() Boynunu bükme sakın ![]() ![]() ![]() Ezberlese sonbahar senin narin bedenini ![]() ![]() Nun " gibi dik dursun başın ![]() ![]() Eğme diyorum sancağını ![]() ![]() Aldırma ömrümüze biçilen hasrete ![]() ![]() Aldırma bedenine vaat edilen miadı dolmuş hastalığa ![]() ![]() ![]() Hüzne sürgün edilse de vuslatımız ![]() ![]() ![]() ” Elif ” gibi gülümseyelim suskunluğa ![]() ![]() ![]() Elif ki; ne yüce bir kelimedir Tur dağında ![]() ![]() ![]() Unutma sevgili; hiçbir yara duasız bırakılmamıştır ![]() ![]() Bırak aksın kanımız ![]() ![]() Damlayan her kanın düştügü yerde binlerce " umut " inkişaf etsin ![]() ![]() ![]() Etsin ki Cennet müjdelensin solgun yüzlerimin bayram sabahına Bırak hasret bize yüklensin ![]() ![]() ![]() Her hasret cığlığı gömlegimizden damlasın ![]() ![]() İsmail Sarıgen |
![]() |
![]() |
|