![]() |
Sevgi Yetmez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi YetmezSevgi Yetmez Bana diyorsun ki; Nasıl bir martı yavrusunu severse, Bana diyorsun ki; Nasıl bir midye incisini gizlerse, Bana diyorsun ki; Nasıl bir arı peteğini örerse, İşte öyle büyüyorsun içimde ![]() Sevgi yetmez, sevgi yetmez Sevgine saygın yoksa, Sevgi yetmez, sevgi yetmez Sorumluluğun yoksa, Sevgi yetmez, sevgi yetmez Arada eller varsa, Sevgi yetmez, sevgi yetmez Yarından ümit yoksa ![]() ![]() ![]() Bense diyorum ki; Bahçende güller baktıkça güzelleşir ![]() Bense diyorum ki; Aşk engelleri aştıkça değerlenir ![]() Bense diyorum ki; Güneş, yağmurlar topraktan güllerin Saygı sorumluluk, sadakat, sevginindir ![]() ![]() ![]() ![]() Nefretlerin çoğaldığı sevgilerin azıldığı bi günden sonra, insanın bir sıcak sese o kadar ihtiyacı olsa da birini bulamaz! Aç gözlü insanların ortasında kendi hayatından ödün vermişcesine yaşamını devam ettirmeye çalışırken, işte 'o' çıkar karşısına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne çaredir ki böyleleri; her zaman ya bir başkasınındır, yada ulaşılmazdır gözünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi ne kadar büyükse, saklamakta o denli zordur! Ama aşk öyle bir fedakarlıktır ki; mezara kadar bile götürebilir bu sırrını! İçindeki o büyük fırtınaları ne kimse duyar ne kimse görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrünüzün en güzel yıllarının, aylarının bölümü onla geçer ama aşk acımasızdır ![]() ![]() ![]() Öyle bir anda vurur ki kalbiniz ne yapacağını şasırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yoktur artık kalbinizi yakan o ses ellerinizi ısıtan o sıcak gözler ![]() ![]() ![]() ![]() Kavgayı bir ağacın yaprağına yazmak isterdim, sonbahar gelsin, yaprak kurusun diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|