Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgi, yetmez

Sevgi Yetmez

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Yetmez

Sevgi Yetmez

Bana diyorsun ki;
Nasıl bir martı yavrusunu severse,
Bana diyorsun ki;
Nasıl bir midye incisini gizlerse,
Bana diyorsun ki;
Nasıl bir arı peteğini örerse,
İşte öyle büyüyorsun içimde

Sevgi yetmez, sevgi yetmez
Sevgine saygın yoksa,
Sorumluluğun yoksa,
Arada eller varsa,
Yarından ümit yoksa

Bense diyorum ki;
Bahçende güller baktıkça güzelleşir
Bense diyorum ki;
Aşk engelleri aştıkça değerlenir

Bense diyorum ki;
Güneş, yağmurlar topraktan güllerin
Saygı sorumluluk, sadakat, sevginindir

Nefretlerin çoğaldığı sevgilerin azıldığı bi günden sonra, insanın bir sıcak sese o kadar ihtiyacı olsa da birini bulamaz! Aç gözlü insanların ortasında kendi hayatından ödün vermişcesine yaşamını devam ettirmeye çalışırken, işte 'o' çıkar karşısına

Ama ne çaredir ki böyleleri; her zaman ya bir başkasınındır, yada ulaşılmazdır
gözünde Umutsuzca sever ama ne çare !

Sevgi ne kadar büyükse, saklamakta o denli zordur! Ama aşk öyle bir fedakarlıktır ki; mezara kadar bile götürebilir bu sırrını! İçindeki o büyük fırtınaları ne kimse duyar ne
kimse görür Acır; ama kanamaz, sever ama söletmez aşk Böylesini bulmak an meselesidir; ama tekrar yakalamak nasip olmaz her insana
Ömrünüzün en güzel yıllarının, aylarının bölümü onla geçer ama aşk acımasızdır
Öyle bir anda vurur ki kalbiniz ne yapacağını şasırır Ağlıyacağı halde güler anlamsızca
Ve yoktur artık kalbinizi yakan o ses ellerinizi ısıtan o sıcak gözler

Kavgayı bir ağacın yaprağına yazmak isterdim, sonbahar gelsin, yaprak kurusun diye Öfkeyi ßir bulutun üstüne yazmak isterdim, yağmur yağsın, buLut yok oLsun diye Nefreti karların üstüne yazmak isterdim, güneş açsın, karlar erisin diye DOSTLUĞU ve SEVGİYİ yeni doğmuş bebeğin üstüne yazmak isterdim, onlar büyüsün ve tüm dünyayı sarsın diye

(Alıntıdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com