|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşer, döndüğümde, soğuk, tarafına, yalnızlığım, yatağın, yüzümü |
![]() |
Sana Yüzümü Her Döndüğümde Yatağın Soğuk Tarafına Düşer Yalnızlığım! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Yüzümü Her Döndüğümde Yatağın Soğuk Tarafına Düşer Yalnızlığım!![]() Gecelerin sabaha kavuştuğu anları hatırlamak yetiyor aslında… Gülüşmeler, dertleşmeler hatta kavuşmalar gün gibi aklımda; Kadıköy iskelesi ağlıyor şimdi, kara bulanmış donuyor sensizlikten, yalvarırcasına yolunu bekliyor ![]() Bana kimse bir şey soramıyor ve ben verebileceğim cevaplara hazır değilim ![]() Ne söyleyeceğimi bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Sebepsizdir hep ayrılıklar aslında, sadece o anlık uydurulur mazereti… Bir şapkaya gizlenmişti güzelliğin, kaçarcasına saklanıyordun ![]() Ben buldum çıkardım tavşan misali, sardım sarmaladım ![]() Birazcık ısırıldım ![]() Korkutmuştum anlaşılan… Yıllar, aylar, haftalar, günler sadece isimdir sensizliğim karşısında; en büyük ad sensizliğime koyduğum isimlerimdir ![]() Ne oldu da böyle oldu diye sormak yerine, yeniden baştan saracağım bu yarayı… İçimde tarif edilmez bir uçurum, düştükçe düşüyorum sevgilim ![]() Ne kurtaran var, ne de “ dur yapma” diyen ![]() Çok uzaklarda da değilsin, uzaklığın kendi içindeki gerçeklerden saklanmak değil mi? Gel kavuşalım be sevgilim ![]() Gel kavuşalım yeniden… Seni incitmekten korktuğum kadar, kendi incinmişliğimi fark etmedim bile, acın acımdır dedim ![]() Ama mutluluğuna şahit gösteremedim kendimi… Başka limanlara sığındıkça sen, ben battım derinliklerinde; sığınacak bir kuytu bile aramadım ![]() Hiçbir liman sığmadı içime! Kaçarcasına kovaladık birbirimizi, gözlerimizi yumarken bile birbirimizde gördük sevgimizi, ellerimizi kuytularda tuttuk ![]() Yalnızlığımızda seviştik hayallerde, sen rüya gördükçe ben gerçeğe uyandırdım seni, sırf “yaşadıklarım bir rüyaydı” deme diye ![]() ![]() ![]() Ben seni kendimden bile çok gördüm ![]() Ne günüm gündüz, ne de gecem gece, karmakarışık yaşayıp gidiyorum ![]() Uyuduğumu sanırsın, kıvrılıp gözlerimi yumuyorum sadece… Ağlamadım ama, mutlu değilim ![]() Tonlarca yükün altında gibiyim ![]() Ağırdır ayrılığın yükü ![]() Kamburlaştım, güçsüzüm sevgilim ![]() Herşey yerlerde, darmadağın ![]() ![]() ![]() Yüzüm asık, kuru dudağım; Perdem kapalı, görünmez sokağım ![]() Yalnız başıma soğuktur yatağım ![]() ![]() ![]() Sana yüzümü her döndüğümde Yatağın soğuk tarafına düşer yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Sarılmak isterim ![]() Boşluktayım sevdiğim ![]() Uçurum kenarında gibiyim ![]() ![]() ![]() Kurtarılmayı beklerim!!! Erdal BABÜR |
![]() |
![]() |
![]() |
Sana Yüzümü Her Döndüğümde Yatağın Soğuk Tarafına Düşer Yalnızlığım! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Yüzümü Her Döndüğümde Yatağın Soğuk Tarafına Düşer Yalnızlığım!Yatağın soğuk tarafına düşer yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Kim bu hisleri yaşatırsa karşısındakine, kadın yada erkek farketmez,çoktan gitmiştir karşıdaki, yada hiç olmamıştır ![]() ![]() Kalan ve bu yokluğun içinde üşüyen ise,boş hayallere sığınmaktadır bence ![]() ![]() Yazık, çok yazık gerçekten, üzüntüyle geçirecek kadar uzun bir ömre sahip değiliz malesef ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Babür |
![]() |
![]() |
|