![]() |
Hoşçakal Diyemem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşçakal DiyememHoşçakal Diyemem ![]() Sen doğduğum Köy; doyduğum Şehirsin; senden gidemem! Ömürlük olmasını dilediğim bu içten sevgin için, Yalnızlık hissettiğimi hissettiğin yerlerde yani başımda bulduğum elin için, Gelişine "Merhaba" dedim ![]() Gelirken yüreğinin kıyısına sığınma talebimi Açık bir dilekçeyle sunmuştum ben sana ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığın ne denli büyük bir yorgunluk yarattığını, varlığının hayatıma kattıklarını ve paylaşımsız kalmış yalnızlıklarımızın yarattığı farkına varamadığımız boşlukları da yaşadıkça anlatmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımızı birbirimizin bütünlüğüyle birleştirdiğimiz günden beri, yaşadığım bu birkaç ay içerisinde zaman zaman şiddetli kavgalara gebe olmuş, ama sevda dediğimiz bu yoğunluğu yüreğimin derinliklerine koymuş ve kalbimin içerisinde kolay kolay kimselere açmadığım kapıların sahibi olmuş diğer yarım olarak tamamladın sen beni! Hiç eksik bırakma ![]() ![]() ![]() Daha önce de söylemiştim, şimdi de söylüyorum: ben senin benim yüreğime oturuş, kuruluş şeklini sevdim, bu yüzden hiç bi zaman gitmene izin veremedim, vermedim; vermeyeceğim de ![]() ![]() ![]() Ömürlük olmasını dilediğim bu içten sevgin için, Yalnızlık hissettiğimi hissettiğin yerlerde yani başımda bulduğum elin için ![]() ![]() ![]() Hayatta bilip de örtbas ettiğim, görmek istemediğim bir çok gerçeği bana gösterdiğin için ![]() ![]() ![]() En yorgun, en bitkin anlarında bile yüzünün bir kıyısında hep gördüğüm o sıcak tebessümün için ![]() ![]() ![]() Şiddeti büyük bir kavganın ardından barış imzalandıktan sonra ikimizin içinde aynı huzuru hissettiğini düşünmeme sebep olan güzel yüreğin için, ve nice depremler atlatsak da "sevgi böyle yaşanır" dememe sebep olan aşkın için ![]() ![]() ![]() Son dileğim… Ömrüm bitene kadar varlığının huzuruyla yasamak ![]() ![]() ![]() Hep yanımda kalman dileğimle ![]() ![]() ![]() Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim ve bana da yaşattığın için çok teşekkür ederim! Erdal BABÜR - ErBaB 5 Kasım 2011 |
![]() |
![]() |
|