Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affetsin, allah, gidenleri

Allah Gidenleri Affetsin

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Gidenleri Affetsin

bütün ışıkları söndürdüm susturdum bütün sesleri artık ağlayabilirsin kanka

severken bana sormadın ağlarkende utanma
nasıl unuturum diye düşünmeye başlama bir beyhude çabayla her unutmak çabası bir hatırlamak hamlesidir aslında ilk akla gelendir aslında unutmak istediğin hep kaçmak istediğin yere koşarsın aşkta çok ahmakça biliyorum ama herkes teslim ol diyorsa en çok kurtulmak istediğine bu kez ahmaklık sırası sende usta

alımlı delikanlığından alıngan bir adam yaratmışsın yumruklarının içine sıktığın gururun kırıldı kırılacak ama dert etme gururun kırıldıkça çoğalacak aşkın acısını çekmek aşkta hile yapıp gitmekten daha asil bir iştir sen şimdi seni sakız gibi çiğneyip tükürdü sanıyorsun vaziyeti şaşırıp algıda hata yapıyorsun o sadece çiğnedi sen tükür gitsin gel şimdi bir hasret şarkısı okuyalım

allah gidenleri affetsin

üsküdarda sandallar yıkılır sallanırlar tophanede mangallar yar diye yanar ağlar ismini çığlık çığlık haykıyor martılar senin için söyledim kumkapıda şarkılar

yarr yaar yokluğuna itirazım var

bütün ışıkları söndürdüm susturdum bütün sesleri şimdi alemin bütün efkarını toplamaya başla topladığın efkarı dağıtma vakti gelir nasılsa aşkta kazanan taraf yoktur bunu sonra anlarsın ayrılığın izlerini kaldırıp saklayabileceğin tek bir yer bulamazsın

ıslak açık bir yara gibi kalbim hiçbir tesellide teselli aradığım yok

şimdi denizleri içsem sönmez içimdeki mahşer yangını bu illet senin gibi kaç adamı küle çevirdide küllerin hepsini kalbi yalandan bir leyla üfleyip gitti
sen istanbulun rüzgarında uçaşan o tozmu sandan hepsi küldür seninki

ben çok kadın tanıdım sevenden sakındığı bedenini sevmeyenlerin yoluna kilim yapmış, seni gözüden sakınmışsın o gözünün yaşına bakmamış

şimdi dilediğin kadar ağla banada birşey sorma
buda geçer dicem inanmıcan nasıl olsa
boşver derdi kederi sat gitsin
gel bir şarkı okuyalım bütün dert keder uçup gitsin

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com