![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz YanılsamalarıÖnem verdiğin yer, baktığın yerde değil, bakışında olsun ![]() Andre Gide Eğer bilim adamlarında olması gereken dikkate siz de sahipseniz, görünen nesnelliğin ardındakileri arar gözünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Yanılsamalarısendeki ikinci resimin çizim olduğunu biliyorum bende bunları paylaşmak istedim |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz YanılsamalarıHep ilgimi çekmştir bu tarz çalışmalar ![]() Teşekkürler ikinize de arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Yanılsamaları![]() 3 yuvarlak sütun mü? Yoksa 2 kare sütun mü? *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() Ortadaki artı işaretine dikkatlice baktığınızda bir süre sonra pembe noktalar yok oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz YanılsamalarıCadıı tıpkısının aynısı demişsin ama burdaki resimlerin hiç bir tanesi orda yok içerik farklı sadece konuların isim benzeliği var ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Lodos ilginçti özellikle suratların ifade değiştirmesi cidden ilginç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Yanılsamalarıbirinci resimde herikiside var resmin aşağısı yuvarlak sütunlar üstü kare yemedik bi kere hıh ama paylaşım güzeldi sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Yanılsamaları |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Yanılsamaları![]() buna hiç rastlamımıştım daha önce ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|