![]() |
Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Siz ne yaparsınız ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ordaki sana mı benziyor ya Gece kalırım ancak Sabah otel denmez oraya zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Ordaki sana mı benziyor ya Gece kalırım ancak Sabah otel denmez oraya zaten Bana mı benziyorrr ben sarışınmıyım Asıl gece otel denilmez iti var uğursuzu var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ama sabah herkes var Şahsen ben rahat hareket edemem Sen zaten ilgi çekmek istiyorsun, tam sana göre ora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Bunun çatısı nerde yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Ama sabah herkes var Şahsen ben rahat hareket edemem Sen zaten ilgi çekmek istiyorsun, tam sana göre ora ![]() İlgi çekmek mi istiyorum ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Bunun çatısı nerde yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okyanusum ya sen den çok iyi bir anne olur bütün herşeyin kötüsünü düşünerek işe başlıyorsun çocukların hiç hasta olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Şemsiye dikmek kaydıyla, sahil için güzel bir mekan olabilr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Okyanusum ya sen den çok iyi bir anne olur bütün herşeyin kötüsünü düşünerek işe başlıyorsun çocukların hiç hasta olmaz Felaket tellalı, evhamlı anne karakteri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Oyuncak kova d var orada canı sıkılan kumdan kale yapar artık bu ne yahuu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Yataklar çift kişilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?bu otel Taş devrinde Tunç çeğına geçince kapanmış olmalıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Ben isterim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Kalmam ![]() ![]() ![]() Hani belki yanımda bir bayan var ![]() ![]() ![]() Halka açık yerdemi töbe töbe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Bir Otelde Kalırmısınız ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Wandetta Kalmam ![]() ![]() ![]() Hani belki yanımda bir bayan var ![]() ![]() ![]() Halka açık yerdemi töbe töbe ![]() ![]() ![]() ahahhahaa |
![]() |
![]() |
|