![]() |
Reallll Koş, Sana Karavan Buldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan Buldum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balkonda varrrrr ![]() ![]() Sen Şimdi kafa yaptığımı zannettin değilmi ben sana yanlış yaparmıyım Karavanın aşağıda içindekiyle birlikte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumÜstteki karavanlar da fena değil ![]() ![]() ![]() Salaş bir yaşam için birebir ![]() ![]() ![]() Sonraki de pek lüks anacım, yokmu bunun ortası ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Kartal, kafama sokup duruyorsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumOtantik görünümlü olanlar güzel de en son resimdeki karavan uzay mekiği gibi ![]() ![]() İnsan onun içinde oldumu yerçekimini unutur kendini astoronot zanneder Sayın ReaL için bulmuş olduğunuz karavanları bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan Buldumİlk sıradakiler daha sıcak ama çok salaş yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumBir dekoratör tutmak lazım az düzenleyip daha çekici hale getirmek için ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumBende karavan istiyorummmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan Buldum![]() Bunu ilk gördüğüm anda bana tabutu hatırlattı ![]() Gözüm toprağamı bakıyor ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi USLU Bunu ilk gördüğüm anda bana tabutu hatırlattı ![]() Gözüm toprağamı bakıyor ne? Hatırlatması normal, çünkü aynı tabut gibi, hemde aile boyu ![]() ![]() ![]() * * * Karanlığın Beyazı, sen korkarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumYalnız kalmayacağım heralde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumMutfağı büyük olsun yeter Real'e ![]() ![]() ![]() Ayrıca yalnız da kalınsa neden bayan işi değilmiş bu karavan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumReal ![]() Benden de ancak böyle bir soru cikardi zaten ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumTeşekkürler ne güzel paylaşım böyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Real ![]() Benden de ancak böyle bir soru cikardi zaten ![]() Bir dantel örmeyi beceremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun dışında her işi yaparım abi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Real ![]() Benden de ancak böyle bir soru cikardi zaten ![]() Sen benden çok yaşayacaksın Resmi ilk gördüğümde aynı şeyi düşünmüştüm hatta nerede kullanıyor küçücük karavanın içinde diye de düşündüydüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan Buldum![]() Karavanın arka kısmını memleketimin muhtelif deniz manzarasına çevireceksin, balkonda kafa çekeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|