![]() |
Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Verilen tek fotoğrafa bir diğeri verilene kadar yorumlar alacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece fotoğrafa yorum yapma hakkımız var ![]() yorumlanan fotoğraf "mutlaka" ALINTI yapılacak ![]() ![]() Fotoğrafa yapılan yorum, tek satır, tek cümle olmaktan çok, detaylı ve hayal gücünü aktaran en az 1 paragraf şeklinde olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni resim yoruma eklendiği an itibariyle, bir önceki fotograf yorum geçerliliğini yitirir ![]() Sohbet ya da geyik amaçlı bir konu değil kısacası ![]() ![]() ![]() hadi bakalım kolay gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)2 kelimeyle özetleyecek olursam BU fotoraf´de ben 1 yalnizligi 2 karamsarligi görüyorum ![]() ![]() Ve cok güzel bir calisma bence kim yapmissa Sanatci Ruhu tasiyor kendisi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Kapana kısılmışlık ve de çaresizlik ![]() ![]() ![]() ![]() Ve galiba bu fotoğraftaki adam benim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Starlight 2 kelimeyle özetleyecek olursam BU fotoraf´de ben 1 yalnizligi 2 karamsarligi görüyorum ![]() ![]() Ve cok güzel bir calisma bence kim yapmissa Sanatci Ruhu tasiyor kendisi Fotoğrafa yapılan yorum, tek satır, tek cümle olmaktan çok, detaylı ve hayal gücünü aktaran en az 1 paragraf şeklinde olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() :s_opa: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Artık sona geldiğini düşünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hayali şehrin kalabalığından uzaklaşmak onu üzen kıran kişilerden kurtulmak belki bir dağ başında yeşil ve mavinin bol olduğu bir yere kaçabilmek!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Düşündüm de, bu resimde ki ben olsaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bir ağaca yaslayıp sırtımı, başımı toprağa gömmek istercesine dizlerime yasladığımda, sanırım huzurumu da kaybetmiş olmam gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir, belki, sevilmek için gözlerimin önünde çırpınan birini, sevemeyişim söz konusudur ![]() Belki kendimi arayışım…belki buluşum ![]() ![]() Belki… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Umutgüneşi Fotoğrafa yapılan yorum, tek satır, tek cümle olmaktan çok, detaylı ve hayal gücünü aktaran en az 1 paragraf şeklinde olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() :s_opa: aaaa tamam okumadan yorum yapmisim anlasilan ne kafama vuruyorsun caresizlik icinde son ümütlerini´de yitirdigi,bir umut günesine ihtiyaci olan ve onu´da karamsarligin ve hayatin aci gerceklerini yasadigi icin ikilem´de kalan cikis yolu bulamayan, kendi düsüncelerine haps olmus olan kirilmis bir kalbi anlatiyor bana bu Fotoraf ![]() ![]() Oldumu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Starlight aaaa tamam okumadan yorum yapmisim anlasilan ne kafama vuruyorsun caresizlik icinde son ümütlerini´de yitirdigi,bir umut günesine ihtiyaci olan ve onu´da karamsarligin ve hayatin aci gerceklerini yasadigi icin ikilem´de kalan cikis yolu bulamayan, kendi düsüncelerine haps olmus olan kirilmis bir kalbi anlatiyor bana bu Fotoraf ![]() ![]() Oldumu :zyy_dance: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)amcam oturmuş odaya boyamış duvarlarıda kendi kafasına göre bunalım takılıyo |
![]() |
![]() |
|