Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Resimler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fotoğrafı, haydi, yorumla

Haydi Bu Fotoğrafı Yorumla:)

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Verilen tek fotoğrafa bir diğeri verilene kadar yorumlar alacağız O fotoğrafa baktığınızda, zihninizde canlanan ne ise, klavyeden buraya aktaracaksınızO fotoğrafın sizde yarattığı his, aklınıza getirdiği düş/ünce/lerİçinizden ne geçiyorsa, o fotoğrafa baktığınızda; yazacak ve fotoğrafı yorumlamış olacaksınızAmaç, gözlemlediklerimizi ve duygularımızı aktarabilmek

YENI FOTOGRAF VERILENE DEK, eklenmiş olan resme yorum yapılacak, yapılan yorumlara alıntı yapmak, yoruma cevap yazmak YOK Bu tip mesajlar, bölüm yetkilileri tarafından silinecek(yani ben rica edeceğim
Sadece fotoğrafa yorum yapma hakkımız var
yorumlanan fotoğraf "mutlaka" ALINTI yapılacak Fotoğraf alıntısı olmayan mesajlar geçersiz sayılacak

Fotoğrafa yapılan yorum, tek satır, tek cümle olmaktan çok, detaylı ve hayal gücünü aktaran en az 1 paragraf şeklinde olmalıdır 1 paragraftan daha kısa yorumlar ,silinecektir
Yeni resim yoruma eklendiği an itibariyle, bir önceki fotograf yorum geçerliliğini yitirir Yeni fotografa rağmen, önceki fotografa/fotograflara yapılan yorumlar gecersiz sayılacak,

Sohbet ya da geyik amaçlı bir konu değil kısacası

hadi bakalım kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2 kelimeyle özetleyecek olursam BU fotoraf´de ben

1 yalnizligi
2 karamsarligi görüyorum

Ve cok güzel bir calisma bence kim yapmissa Sanatci Ruhu tasiyor kendisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kapana kısılmışlık ve de çaresizlik Kaçınılmaz son olarak da yalnızlık Başı önünde ardı ardına sıralanan "keşke"ler Keşke o sözü söylemeseydim, keşke bunu yapmasaydın der gibi

Ve galiba bu fotoğraftaki adam benim Şu an tam anlamıyla böyleyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi Starlight

2 kelimeyle özetleyecek olursam BU fotoraf´de ben

1 yalnizligi
2 karamsarligi görüyorum

Ve cok güzel bir calisma bence kim yapmissa Sanatci Ruhu tasiyor kendisi

Fotoğrafa yapılan yorum, tek satır, tek cümle olmaktan çok, detaylı ve hayal gücünü aktaran en az 1 paragraf şeklinde olmalıdır 1 paragraftan daha kısa yorumlar ,silinecektir

:s_opa:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Artık sona geldiğini düşünüyor Basını bacaklarına kıstırıp hayatta kalma müacadelesi veriyor Yaşamak için nedenleri sıralıyor Aslında cok neden var ama içinde bulunduğu karamsarlık düşlerini, hayallerini siyahbeyaz yapmış

Hayali şehrin kalabalığından uzaklaşmak onu üzen kıran kişilerden kurtulmak belki bir dağ başında yeşil ve mavinin bol olduğu bir yere kaçabilmek!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Düşündüm de, bu resimde ki ben olsaydım Aslında, empati kurup, o resimde ki benim diye düşünmeye başladım Hangi hallerde başımı kollarımın arasına saklayıp, felaketten felakete koşan ayaklarımı dayayıp, ıslak bir lata’ya, ve yaraları kabuklanmış dizlerime dayayarak alnımı oturabilirdim Her hal’de olabilrim, bu pozisyonda…çok mutluyken de, hüzünlüykende, ağlarkende, belki gülerken de

Ama bir ağaca yaslayıp sırtımı, başımı toprağa gömmek istercesine dizlerime yasladığımda, sanırım huzurumu da kaybetmiş olmam gerekir Öyle ya, belki bir sevdiğimi uğurlamışımdır az evvel otogardan Belki dönüşü olmayan bir yola gitmiştir Belki, çocukluğum gelmiştir aklıma, belki ilkokulda yanımda oturan ve beslenme çantasında sadece kuru ekmek olan hayallerimdir aklıma gelen

Kim bilir, belki, sevilmek için gözlerimin önünde çırpınan birini, sevemeyişim söz konusudur

Belki kendimi arayışım…belki buluşumbelki susuşum…

Belki…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi Umutgüneşi

:s_opa:

aaaa tamam okumadan yorum yapmisim anlasilan ne kafama vuruyorsun

caresizlik icinde son ümütlerini´de yitirdigi,bir umut günesine ihtiyaci olan ve onu´da karamsarligin ve hayatin aci gerceklerini yasadigi icin ikilem´de kalan cikis yolu bulamayan, kendi düsüncelerine haps olmus olan kirilmis bir kalbi anlatiyor bana bu Fotoraf

Oldumu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi Starlight

aaaa tamam okumadan yorum yapmisim anlasilan ne kafama vuruyorsun

caresizlik icinde son ümütlerini´de yitirdigi,bir umut günesine ihtiyaci olan ve onu´da karamsarligin ve hayatin aci gerceklerini yasadigi icin ikilem´de kalan cikis yolu bulamayan, kendi düsüncelerine haps olmus olan kirilmis bir kalbi anlatiyor bana bu Fotoraf

Oldumu

:zyy_dance:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

amcam oturmuş odaya boyamış duvarlarıda kendi kafasına göre bunalım takılıyo
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com