![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Mucizevi yılan şarabı Yılan şarabı, yılanların salamura edilmesiyle elde edilen Güney Asya ülkelerine özgü, özellikle de Vietnam’da yaygın biçimde içilen alkollü bir içecektir ![]() ![]() Avrupalı erkekler tercih ediyor Bu şaraplar sokakta kurulan pazar yerlerinde, restoranlarda hatta havaalanlarında bile satılmaktadır ve iddiaya göre çeşitli sağlık sorunları üzerinde tedavi edici bir etkiye sahiptirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarabın hazırlanışı Özel olarak seçilmiş bu yılanlar daha önceden pirinçle mayalandırarak hazırlanmış alkol oranı yüksek şarabın içine konuyor ![]() ![]() Havaalanlarındaki yolculara ısrarla bu egzotik şarabı denemeleri hatta bir şişe alıp memleketlerine götürmeleri tavsiye edilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...İyice temizleyip çitilemişler mi yılanları ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ilginç ama böcüklüsünü biliyordum da yılanlısını ilk kez gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Aslinda onlarin tek basina ginseng'leri her derde deva ![]() ![]() ![]() Meksika'lilara ozenmis, yilanli sarapla bu elemanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Kusmaya gidiyorum birazdan dönerim ![]() ![]() ![]() Bu ne yaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Şişede yılan içkiden daha çok yer tutuyor,iki kadeh ya çıkar ya çıkmaz Ben o şişeden alsam içkiyi bitirince yılanıda tava yaparım,yanınada rakı açarım |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Daha neler görecegim, ömrümün su son demlerinde ![]() Ilk defa gördüm ve bu tepkiyi verdim ![]() Son dem derken yaslandigimi kastetmedim ona göre |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Yok artık Normal şarap nelerine yetmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Denemek lazım ![]() ![]() ![]() Sorulması gereken soru şu, kafa yapıyor mu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Resimlerine bile bakmak çok zor, şarabını düşünmek bile istemem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Asyalıların da çeşit çeşit icatları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Görüntüsü baş döndürücü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yılan Şarabı... |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılan Şarabı...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Asyalıların da çeşit çeşit icatları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kesinlikle katılıyorum sana Baharım böyle bir içecekte anca onlardan çıkardı zaten ![]() ![]() ![]() Banazlının dediği gibi şarap bitincede şarapta marine edilmiş yılan eti ve akrep yiyorlardır kesin |
![]() |
![]() |
|