![]() |
Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1![]() Hangisi daha mutlu gözüküyor Bu kask markadır,lütfen örnek alıp çakmasını yapmayınız Allahım doğmu yapıyorum acaba Çok kaşındı dayanamıyacağım artık Real,in gerçekten nereli olduğunun tescilidir ![]() Mazdanın türkiyedeki adı ![]() Trafik işaretinin gerçek olup oladığını geç algılayanlara Bilin bakalım hangisi doğru?? İlkeli, doğru,dürüst habercilik sizce amacı ne?? Greenpeace örgütünün desteklediği yeni proje,ilk olarak forum gerçekte Yorumsuz Yaratıcılığın sınırları yokda!!!! Birdaha ne yapmazmış İşte park sorununa kökten çözüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biryere gidiyor ama nereye?? Hadi bulun bakalım?? Sizlere ne,biz böyle mutluyuz ![]() ![]() Türk işi heeee,Türk işiii huuuuuu Bu uyarılar bizim ülkemiz için değildir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Yorumlar daha güzelmiş ama siyasi üslup tam süpermiş Sizce amacı ne diye sormuşsun kartal ; takım taklavat yerinde mi diye bakıyor Çok ayıp ama kartal Üzülüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Resimler kadar yorumlar da güzeldi ![]() Sağol abi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Yorumlar alıntı,çalıntı değildir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Çok güzeldi abi teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Yorumlarla daha da anlamlı olmuş ![]() ![]() ![]() Aslında buraya daha iyi yakışırdı bu konu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Uygum bulduğun yere ekleyebilirsin Baktım o konuya,en anlamlısı öküzler geldi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Üslubunu sevsinler boşbakan Hepsi birbirinden güzel, eyvallah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Seçmece Komik Fotoğraflar -1Hepsi çok güzel , emğine sağlık Kartal Ama en çok buna güldüm : Alıntı: |
![]() |
![]() |
|