![]() |
Marmaris Tayfası Stüdyoda :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Videoyu Göremeyenler Tıklayınız Erlik - Pharos - Phoenix - Orsa ve de Ben (Lodos) Arka Plan Gitar : Smash |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Sesler güzel yalnız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Ayyy çok güldüm ya çok saçma ama çok komikler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Sana lazım bir kaşık Sen kürekle yemek Yapamıyorrrsuunnnn ![]() ![]() ![]() ![]() Lodos şarkının bu kısmını sana armağan ediyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Sizi daha önce izlemiştim Çok başarılısınız arkadaşlar neden bir albüm çıkarmıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Sana lazım bir kaşık Sen kürekle yemek Yapamıyorrrsuunnnn ![]() ![]() ![]() ![]() Lodos şarkının bu kısmını sana armağan ediyorum ![]() ![]() ![]() Teşekkürler cancazım Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Sizi daha önce izlemiştim Çok başarılısınız arkadaşlar neden bir albüm çıkarmıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Sponsor arıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Sponsor aldacı olacakmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmaris Tayfası Stüdyoda :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Sponsor aldacı olacakmış ![]() ![]() Aldacı'ya kim sponsor olacakmış peki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|