![]() |
Çok Yakışmış :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)![]() Artık ilaçları reçeteyle veriyor <@><@><@><@><@> Acılarını unutmaya çalışıyor <@><@><@><@><@> Bir de bunu denemek istemiş <@><@><@><@><@> Artık ezilenin yanında <@><@><@><@><@> Kendine uygun birini arıyor <@><@><@><@><@> Golü kurtarmanın daha zor olduğunu biliyor <@><@><@><@><@> İstanbul Taşı torpağı altın şehir <@><@><@><@><@> Oxford'u ararken Cannes'i buldu <@><@><@><@><@> |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)![]() Artık gazoz kullanmıyor <@><@><@><@><@> Bu kürsüde yalan söylemeyen bir sen kalmıştın <@><@><@><@><@> Bakkalın yüzü hala gülüyor <@><@><@><@><@> Düşüncesi bile ürküttü <@><@><@><@><@> Askerlik yapmadı diyenlere tokat gibi cevap <@><@><@><@><@> O'nun Jeep'ini artık yeğeni kullanıyor <@><@><@><@><@> Kurtlar Vadisi - Vites <@><@><@><@><@> Keşke gerçek olsa Belki emekçilerin çilesini anlardı <@><@><@><@><@> |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)Lodos sunum süper ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoşopları hazırlayan arkadaşın de ellerine sağlık ![]() ![]() Son resim mükemmel ötesi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)Harikaa bayıldım resimlere, hepsi birbirinden güzel, komik, düşündürücü ve anlamlı teşekkürler Lodos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)İçine düştüleri komik durumu görmelerini isterdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)Çok güzel sabah sabah iyi güldüm Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Yakışmış :)Hepsi de birbirinden anlamlı ve güzel olmuş ![]() Son resim harika özellikle ![]() Emegine saglık Lodos ![]() |
![]() |
![]() |
|