![]() |
Kahramanlar İhtiyarlayınca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaHepimizin çok sevdiği çizgi film kahramanları vardır ![]() Onlar her zaman dim dik ayakta, yıkılmayan kahramanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaEE her zaman Amerikayı kurtaramazsınız ya birazda kendinizi kurtarın bir günde Türkiye'yi kurtarmadınız ülen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaOyyy Süpürmen'im ne hale gelmişsin ya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncabizim süpürmen i unutmuştum ben yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaZayıflamak için bi neden lazım bana Bu süper bir neden bence Ben rejime ve spora başladım gitti Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n süpürmen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaTweety zor durumda, ona acilen müdahele lazım Barbie ye yakışmış ama kilo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaTweety çok yaşamaz gibi görünüyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi süperman Zayıflamak için bi neden lazım bana Ben rejime ve spora başladım gitti yaşıyormuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İhtiyarlayıncaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n yaşıyormuş ![]() ![]() Bu kadar yaşama sebebi varken yaşanmazmı hiç |
![]() |
![]() |
|