![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emel![]() EMEL böyle sessiz sakin otururken birden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hale gelmenin nedeni ne EMEL ? Seni ağır sakin olarak biliyorduk hayırdır ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelYok Emoşum yapmaz öyle şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ümit54 Süpersin Nuran Sen de Ümit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelEmel gelsin bittin sen ![]() Sopasını gösterir tee böyle ![]() ![]() ![]() Çok güzeldi canım emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelEmel mi şimdi bu ![]() ![]() ![]() Valla intikamı acı olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi Emel gelsin bittin sen ![]() Sopasını gösterir tee böyle ![]() ![]() ![]() Çok güzeldi canım emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() Emoşum sever beni ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Emel mi şimdi bu ![]() ![]() ![]() Valla intikamı acı olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse tanımamış O'nu yaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelYumuşak tekmeli number one ozaman ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelemel'e intikamında faydam olursa ne mutlu |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik emel'e intikamında faydam olursa ne mutlu Hayırdır?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n Hayırdır?? ne bileyim? aşık oldum ya gece gece coştum sanırım ayrıca emel süper insan |
![]() |
![]() |
|