![]() |
Belki Etkili Olur (Umarım Olur) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)__ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Sanırım bende etkili olmayacak bi 5 ay kadar ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Tesekkurler Emel, ben de umarim ki oyle olur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Arızalı bünye derken :s ben anlamadım ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi şene® Sanırım bende etkili olmayacak bi 5 ay kadar ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() Sen özel izinlisin Şener tabi teskereyi alana kadar 5 ay sonra güncelliycem bu konuyu unutucam sanma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Umarım ben zaten 5 ay sonra sürekli online olurum ama sanmıyorum yaa unutursun bence Heee bide sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi şene® Arızalı bünye derken :s ben anlamadım ya Baktim da, "arizali bunye" orada kut diye maksadi asan bir ifade olmus affola ![]() ![]() yalniz ifade etmeye calistigim her sey gibi bu ifadenin de bir anlami var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halbu ki orada, Afrikada beslenmeden egitimden ve her turlu dunya nimetinden mahrum yasayan yavrulara ayrilabilir bu kaynaklar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)eğer içmeyeceğim her sigaranın afrikadaki bir aç çocuğu doyuracağına emin olayım hemen bırakırım ![]() ![]() ![]() bir diğer konuda içmeyenleri zehirlemeye hakkımız yok evet ![]() bu yüzden içmeyenlerle aynı ortamı paylaşmayalım ve zehirlemeyelim ![]() ![]() ![]() ama lütfen içmeyenlerde bizimle aynı ortamı paylaşmamaya en az bizim kadar özen göstersinler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Önce ülkemizdeki açları doyuralım Afrikada kusur kalsın Şu duruma sinir oluyorum- Lafım sana değil abyss- ama ülkemizde okadar durumu kötü aç bilaç sokaklarda yaşayan insan varken afrikaya somaliye oraya buraya yardım edenleri kınıyorum çok ciddiyim hemde kınım kınım kınıyorum ![]() ![]() ![]() Pardon yaa konumuz neydi hee tamam sigara bırakın tabii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Ben arızalı bünyeyim ![]() ![]() Bu tür resimler beni daha çok kıştırtıyor, aklıma getiriyor ![]() ![]() ![]() Aman canım siz de, rakı içen ölüyor da, su içen ölmüyor mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)İçenlere etkili olması dileğiyle ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Ben arızalı bünyeyim ![]() ![]() Bu tür resimler beni daha çok kıştırtıyor, aklıma getiriyor ![]() ![]() ![]() Aman canım siz de, rakı içen ölüyor da, su içen ölmüyor mu? Ölüyor da, kendi hayatını bile bile kısaltma arzusu niye? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Ben resimleri göremiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi the mathematician İçenlere etkili olması dileğiyle ![]() ![]() Ölüyor da, kendi hayatını bile bile kısaltma arzusu niye? Tat veriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Tat veriyor ![]() ![]() tabi ben o kısmı atlamışım, pardon bir duman insana nasıl bir tat verir merak etmiyor değilim hani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Etkili Olur (Umarım Olur)Deneme bile ![]() ![]() ![]() Resmen delilik gibi bir şey ![]() ![]() ![]() Hiç tavsiye etmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok seviyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye gitsem cebimde taşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|