Kangalmış... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Nutkum tutuldu, şaştım da kaldım Yorum yorum diyorum, yoramıyorum ![]() ![]() ![]() Çok da sevimli değil mi şerefsiz |
|
Kangalmış... |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Anaaaa süper bir yaratık yerim ben onu dişlerim bayıldım canım benim ona sarılmak ne kadar güzel olurdu puff puff ![]() Teşekkürler erlik
|
|
Kangalmış... |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Hey maşallah ![]() ![]() ![]() Adam birde kucağına almış ![]() ![]() ![]() Ne alırsın kucağına onu altında kalacaksın ![]() ![]() ![]() Köpek yeter indir beni artık der gibi, bayıldı bayılacak ![]() ![]() ![]() Sanki akşamdan kalma mayhoşluğu var hayvanın ![]() ![]()
|
|
Kangalmış... |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Çok sevimliymiş cidden, insanın sarılası geliyor |
|
Kangalmış... |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Bu köpeğin içini boşaltır, sonra doldurur, odama peluş oyuncak diye alırım Sevgimizi vereceğiz derken kazaya kurban gitmek istemem
|
|
Kangalmış... |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Yaaa çok şirin ne demezsin ![]() O şirin şeyi 90'lık zincirle bağlamışlar ![]() Biz çapa için kullanıyoruz o zinciri sen düşün artık |
|
Kangalmış... |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Aman Allahım Benim köpeklerim onun patisi kadar ancak |
|
Kangalmış... |
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Pitsy'nin dediği gibi, sarılmak çok olurdu muhakkak Hele bide yanyana yattığınızda patisinin tekini de üzerinize atmıyorlarmıSeverim Kangalları |
|
Kangalmış... |
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Bende çok severim kangalları Uzaktan gördüğüm sürece tabi |
|
Kangalmış... |
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...bizdede var bit dene koyde 15 yasında aslan dan farkı yok ![]() ama öldü
|
|
Kangalmış... |
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Resim olarak çok güzel, Allah sahibine bağışlasın; ama benden uzakta mümkünse Aslana daha çok benziyor |
|
Kangalmış... |
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Şirin mi bu şimdi Benden uzak dursun aman aman |
|
Kangalmış... |
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kangalmış...Ya valla içimde uhte kalıcak bu köpeğin adresini bul bana erlik gidip bir kere kucaklamam lazım ![]() artık kim kimi kucaklarsa
|
|
|
|