![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü Anlattı![]() Ünlü isimleri şaşırtıcı halleriyle kapağına taşıyan 46 Dergisi, deli gömleği giyen Cem Yılmaz ve kadın kılığına giren Şahan Gökbakar’dan sonra bu ay kapağında Deniz Akkaya’ya yer verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Müzisyen Burhan Öçal, Mısır piramitlerinin önünde mumyalandı ![]() ![]() Moda tasarımcısı Ümit Ünal, 46 için ‘Son Kostüm’ adlı kefeni tasarladı ve ‘Flashback’ adlı koleksiyonunu Burcu Esmersoy ile birlikte sergiledi ![]() ![]() ![]() Fatih Ürek, bir savaş fatihi olarak karşımıza çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kriminoloji ve reenkarnasyona olan ilgisiyle tanınan oyuncu Canan Ergüder, dergiye ceset torbasının içinde poz verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıÖlüm ölüm dediğin nedir ki gülüm :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıFatih Ürek'e koptum ![]() ![]() ![]() Hayal dünyasında yaşıyorsun Fatih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Fatih Ürek'e koptum ![]() ![]() ![]() Hayal dünyasında yaşıyorsun Fatih ![]() ![]() Bende bu yoruma koptum |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıÖlü, diri, zombi, vampir, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik Ölü, diri, zombi, vampir, ![]() ![]() halkın sesi erlik |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi clause58 Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm :P Ben senin için yaşamayı göze almışım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlüler Ölümü AnlattıÖlüm daha mantıklı yaşamaktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|