|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozucu, cep, kullanırken, sinir, telefonu, tipler |
![]() |
Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Cep telefonları artık gündelik hayatın bir parçası; öğrenci de, iş adamı da, ev hanımı da kullanıyor ![]() ![]() Herkes istediği gibi, istediği kadar konuşur ve kimse karışamaz ![]() ![]() Bu sinir bozucu davranış modellerini genel olarak 10 farklı isim altında kategorize edebiliriz ![]() Ergen cep telefonu bağımlıları Konuşma yeteneğini birkaç nesil içerisinde kaybedecek olan kullanıcılardır ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon teşhircileri iPhone alıp da içi içine sığmayan, nasıl çıkartıp da masaya koysam diye kara kara düşünen bir insan modelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Aksesuar manyakları Daha kibar bir tarif mümkün değil, cep telefonuna zincirli topuz bile takabilecek kadar kendinden geçmiş, tehlikeli bir tarikattır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Otobüs kuşları Otobüsün içinde kısık sesle değil, bağıra bağıra ve yolun sonuna kadar cep telefonuyla konuşanlara otobüs kuşları ya da otobüs muhabbet kuşları denir ![]() ![]() Nuh-Nebi'den kalma telefonlu beyamca Saygısızlık edemezsiniz ama o tuğla gibi telefondan da bir türlü gözünüzü alamazsınız ![]() Batman Kemerine cep telefonu kılıfı takmakla kalmayan, yanına bıçak, ilk yardım kiti, metre-mezura, cüzdan gibi ne bulduysa takanlar da vardır ![]() ![]() İş adamısaurus Önüne değil, devamlı cep telefonuna bakarak ilerleyen, takım elbiseli, devamlı meşgul modller olan iş adamısaurus'ları toplum hayatının her yerinde görmek mümkündür ![]() ![]() Umumi hela kuşu "Arkadan kamyon mu geçiyor?" "Ee evet hayatım yola yakınım" deseler de, umumi hela adamları tuvalette dahi konuşur, mesajlaşır ve içeride işini görmeye çalışan herkesin dikkatini dağıtır ![]() Sinema ampulü Karanlık ve sessiz bir ortamda cep telefonunun ışığı yüzünü aydınlatır ![]() ![]() ![]() Ajan Smith Kulağından Bluetooth hiç ayrılmayan, ama önemli bir görüşmesi de olmayan, araba kullanmayan, iki eli boş da olsa Bluetooth kulaklığı şık bir aksesuar sanan, ancak komik görünen kişilere Ajan Smith denir ![]() Kaynak:Chiponline |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Paylaşım için teşekkürler abi iyi güldüm gerçekten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Bence aksesuar manyaklarından daha tehlikeli tarikatlar da var ![]() Otobüs kuşlarına sinir olurum ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Ajan Smith modellerini gördüğüm zaman çok uyuz olanlardanım(fotoğraftaki tipe değil ama) Teşekkürler Kartal, ellerine sağlık ![]() Ajan Smith Kulağından Bluetooth hiç ayrılmayan, ama önemli bir görüşmesi de olmayan, araba kullanmayan, iki eli boş da olsa Bluetooth kulaklığı şık bir aksesuar sanan, ancak komik görünen kişilere Ajan Smith denir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Aksesuarlara bittim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Çevremde o kadar aksesuar manyağı var ki! Aksesuarlardan telefonu göremiyorsun ya ![]() ![]() Konu çok hoş olmuş, teşekkürler kartal hocam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Bu tuvaletin böyle açıkta işi ne? Manzaralı tuvalet olmuş; ama adam için mi gelip geçen için mi onu bilemedim ![]() Ayrıca otobüste bağıra bağıra konuşanlara ben de sinir oluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.böğğğ napıyo bu amca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu Kullanırken Sinir Bozucu Tipler.Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy böğğğ napıyo bu amca ![]() Herkesin yaptığını, açık alanda naklen canlı yapıyor Türk atasözünü okumuş çok hoşuna gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|