![]() |
Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Şok Şok Şokkk! Bihter ve Behlül en son nerede görüldü? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, görüldüğü gibi bu da oldu ![]() Bihter ve Behlül en sonunda Kpss deneme sınavına soru olmayı da başardılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?dur bi toparlıyım, yorum yazacağım şuan gülmekten klavyeyi görmüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Bu soruyu hazırlayan zekanın, izlediği dizinin bu olması şaşırtıcı değil ![]() Bence ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Bunun gerçek olduğunu bilmek istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Feysbuk'da bunun muhabbeti olmuştu akşam üzeri Orada yorum yapmamıştım, yinede yapmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Cevap veriyorum : D şıkkı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** dur bi toparlıyım, yorum yazacağım şuan gülmekten klavyeyi görmüyorum Tam da bu konuyu işliyoruz dershanede ![]() ![]() Ben en çok da D şıkkında koptum Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Bu soruyu hazırlayan zekanın, izlediği dizinin bu olması şaşırtıcı değil ![]() Bence ![]() ![]() ![]() Aslında İhtiyaç yayınları en kaliteli yayınlardan biridir Kpss'de; ama sorularına böyle güncel olayları koyuyor bazen ![]() Aslında bu tarz bir soruyla bir kez öğrenildi mi bir daha unutulmaz bu konu Mesela ben artık ne unutur ne de karıştırırım bu konuyu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Bunun gerçek olduğunu bilmek istemiyorum ![]() Gerçek canım, hem de hiç ummadığın kadar gerçek bir soru |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?ne ikiliymiş bunlar böyle Tülin ve Caner gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Bihter ve Beylül, benim hikayeme dönüsmüsler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Beyin denen şey herkeste vardır ama kıvrımları konusunda herkes eşit değildir ![]() ![]() Üzgünüm Pavlov, sen bu ülkede popüler değilsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Recep ivediğe giderseniz eğer Recep'de saçlarını sarıya boyatıyor keçisinin adına da Behlül diyor Ama buda dehşetti Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Bunun gerçek olduğunu bilmek istemiyorum ![]() Bende bilmek istemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Aşk,tutku ve ihtirası uygulamada yaşayamayanlara, ilk önce teoride nasıl yaşanacağı öğretiliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bihter Ve Behlül En Son Nerede Görüldü?Matçı teşekkür ederim bu paylaşımın için, sayende bol bol güldüm sabah sabah |
![]() |
![]() |
|