![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerFotoshop programıyla bilgisayarda oynanmış fotoğrafların yarıştırıldığı Worth1000 isimli internet sitesi ilginç bir yarışma düzenledi ![]() Birincilik ABD'li oyuncu Natalie Portman'ın fotoğrafının oldu ![]() "Ünlüleri hapse sokuyoruz" sloganlı yarışmada Hollywood yıldızlarının fotoğrafları fotoshop marifetiyle,dayak yemiş ve sabıka kaydı için poz veriyor gibi düzenlendi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerDirek Jimm'i aradım (: Yokmuş Eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Kum Saati Direk Jimm'i aradım (: Yokmuş Eline sağlık ![]() Onu dövcek adam yokmuş sanırım Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerBu adamı sevenler çok üzülecekler şimdi vah vahh ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi kurt bu hale getirmiş bunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Bu adamı sevenler çok üzülecekler şimdi vah vahh ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi kurt bu hale getirmiş bunu ![]() ![]() ![]() Oh olsun ben hiç ısınamadım buna |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Hala çok tatlı ![]() Oğlak sanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Oğlak sanırım Bilemeyeceğim o kadarını, ama umarım değildir, kaçırdığım için çok üzülürüm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Bilemeyeceğim o kadarını, ama umarım değildir, kaçırdığım için çok üzülürüm ![]() O da seni kaçırdığı için üzülür |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool O da seni kaçırdığı için üzülür Tabii,o üzülsün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAl pachino dayak yiyecek he Rüyamda görsem inanmam, Herif koskocaman Carlone ailesinin babası oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Tabii,o üzülsün ![]() ![]() Lafımı olur Aldacı |
![]() |
![]() |
![]() |
Dayak Yiyen Ünlüler |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayak Yiyen ÜnlülerAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Wandetta Al pachino dayak yiyecek he Rüyamda görsem inanmam, Herif koskocaman Carlone ailesinin babası oldu ![]() ![]() ![]() Yapcak birşey yok |
![]() |
![]() |
|