![]() |
Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinResimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisin Resimde kahve taneleri içinde adam var ![]() ![]() Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir ![]() Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir ![]() Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir ![]() ![]() Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı acınacak durumda demektir ![]() Ben 3 saniyede buldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisin3 saniyeden önce buldum ![]() ![]() Dahiliği kaybettim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinBen bikaç saniyede buldum, o da ''bu adamın kafasını daha önce görmüştüm, nereye saklamışlar alla alla'' diyerek aradım da ondan zaman kaybettim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinBoşuna mı gerizekalı diyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinDikkatlice bakınca belli oluyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinYa bir şey sorucam bu adam nerde? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisinben bişey gördüm ama pek adama benzemiyor bu durumda ne olcek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisinamaannn bu kolaymış be 3ten fazla sürdü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan Dahisin3 değil 23 saniye sürdü bu arada ben sivri zeka oluyorum galiba ![]() Daha önce gördüğüm halde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinBen birden fazla kafa gördüm desem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy 3 değil 23 saniye sürdü bu arada ben sivri zeka oluyorum galiba ![]() Daha önce gördüğüm halde ![]() bende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Kafayı 3 Saniyede Bulursan DahisinBen şimdi bakıyorumda 5 tane kafa görüyorum, '' Nan daha 6 saat önce 1 tane görmüştüm '' çoğaltmışlar mı bunları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|