![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Bu resim Smash'a sadece uyarıdır ![]() Benimle uğraşmasın diye ![]() Yok inat ederse olacaklardan ben sorumlu değilim, her türlü kılığa sokabilirim onu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Bu ne yahu?? Sen resmen adamın kafasına sıkıp Bak koçum bu bir ikazdır bir daha olursa ayaklarına sıkarım demişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Oyyy Smash o burun ne öyle arı sokmuş gibi Yanakların da Heidinin yanakları gibi olmuş, al al ![]() ![]() Gözlüklerinde güneşten erimişmi ne? Kork sen Smy'den kork ![]() ![]() Ellerine sağlık Smy, süpersin |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Ben smash ın kendi fotoğrafını biliyorum ![]() ![]() ![]() Bu foto kendilerine ait dimi ![]() ![]() ![]() Yakışıklı çıkmış ![]() ![]() ![]() Yanaklarının al al olması sanırım havanın soğukluğundan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Uyarayım dedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu resim Smash'a sadece uyarıdır ![]() Benimle uğraşmasın diye ![]() Yok inat ederse olacaklardan ben sorumlu değilim, her türlü kılığa sokabilirim onu ![]() Hiç sanmıyorum smyrna |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Smash, Friday'ın sana bi gıcığımı var bana gaz veriyor habire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Hadi smy kim tutar seni İNTİKAMM Gaz yeterlimi acaba |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Smash, Friday'ın sana bi gıcığımı var bana gaz veriyor habire ![]() yooo yok öyle bi şey ,nereden çıkardın onu |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...saçlarıda boya smas ın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth şu fotoşopu kullanmasını bi bilsem var mı bi gönüllü bana öğretebilirmi Ben öğretirdim hatta yardım ederdim amma sen çoktan kaybettin hakkını , smyrna ya yardım edecem ben , şu fotonun orjinalini bir alim yandın sen |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...aman yarabbim bu nasıl bir fotoğraf smy smy benimde fotoğrafımı yamult nolur bacum çok beğendim |
![]() |
![]() |
![]() |
Smash'a Uyarıdır... |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Smash'a Uyarıdır...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy aman yarabbim bu nasıl bir fotoğraf smy smy benimde fotoğrafımı yamult nolur bacum çok beğendim çok begendin fotoyu dimi |
![]() |
![]() |
|