![]() |
Bebişler:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Arabada kipada yazlıkta sokakta dükkanda gördüğüm yerde çekerim ben bebişleri dayanamam görün istedim ![]() Size gösterdiklerim olabilir ama bakın yine de ![]() Hepsi çok güzelllleeerr! minicik bebeler doğal güzellikleriyle kalsınlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi armes Bu bayağı bi sıpa olmuş Alman o alman fena zıpır o küçük sarıda kardeşi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Ya arkadaş, benim kızın yüzü erkeğe (yani bana oluyor) oğlanın yüzü anasına benziyor ![]() ![]() Ben nerede hata yaptım acaba? Nasıl formülse artık, bana o formülü vereni bir yakalasam var yaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Ya arkadaş, benim kızın yüzü erkeğe (yani bana oluyor) oğlanın yüzü anasına benziyor ![]() ![]() Ben nerede hata yaptım acaba? Nasıl formülse artık, bana o formülü vereni bir yakalasam var yaa ![]() ![]() ![]() Çocuklarının doğacağı dönemlerde, kesin aranızda ruh değiştokuşu olmuştur dayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Ya arkadaş, benim kızın yüzü erkeğe (yani bana oluyor) oğlanın yüzü anasına benziyor ![]() ![]() Ben nerede hata yaptım acaba? Nasıl formülse artık, bana o formülü vereni bir yakalasam var yaa ![]() ![]() ![]() Böcü Dayııı ,sen çook yaşa e'mi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Böcü dayıım fizikleri nasıl ondan bahset ? Ya fizikleri falan hepsinin süper ![]() ![]() ![]() ![]() Omuzlar kalkık, göğüs ilerde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Ya fizikleri falan hepsinin süper ![]() ![]() ![]() ![]() Omuzlar kalkık, göğüs ilerde ![]() ![]() ![]() ![]() Maşaalllaaahh maşalllaah senin kızın güzeldir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Kız çocuğum olmasını çok istemişimdir hep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Benimde kızım olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Hepsi çok tatlılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebişler:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Çora Kız çocuğum olmasını çok istemişimdir hep ![]() Ayy sen ne iyi düşünüyosun Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi armes Benimde kızım olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç yaşındaydı oğlanlar Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Hepsi çok tatlılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şşş bence böyle yapma sana da çektirirlerse görürüm ben ah nerden diledim dersin ahaha sana çektircek kaynanada anasının karnındadır hala ama neyse |
![]() |
![]() |
|