Birazda Anlamlı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıBobiler Orgdan SeçtiklerimPek gülünecek seyler değil ama olsun,düşünelim o zaman!!!!!!!!!!!!!!!!! öss sonucu açıklanacağı gün gelip çatınca saat 10 30 itibariyle f5 değere biner f5 f5 f5 f5 f5 rengi atmış f5, öss hatırası yer migros türbanlı kızımız saç düzleştirici alıyo Sigaradan daha az öldürür,yiyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() diyanet İşleri'nden dijital fetva! başkanlık, fetva hattına bırakılan 'flashbelleğe dua ve ayet yükleyip muska yerine kullanabilir miyim?' sorusuna 'evet' yanıtı verdi kuran'ın da flashbelleğe yüklenip taşınabileceğini açıkladıAnlayan Vardır diye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEN BUNU ÇOK TUTTUM Bu ince mizahada hayran oldum Sigaradan daha az zarallıdır tepki vermeniz gerekmez!!! |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda Anlamlıpek bir laf dokundurucu olmuş teşekkürler Kartal Abi |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıÇok güzeldi bazılarında özellikle çok güldüm teşekkürler keyifli bir paylaşımdı |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıTeşekkürler hepsi çok güzel Yalnız saç düzleşdirici alan kapalı bayan resmine bir anlam veremedim Anormallik nerde onu anlayamadım |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıHaklıymışsın kartal, düşündürücü resimler Ben düşünüyorum, sen düşünüyorsun, bizler düşünüyoruz peki onlar da -birileri de- düşünüyor mu? Hiç sanmıyorum, asıl düşünmesi gerekenler yine uyuyor Ve birileri de durmadan yoluna devam ediyor |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıAslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Aslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim Yasak olmaz mı, dikkat et yoksa alırlar seni de ergenekondan içeri Hem bilmez misin koyunlar daha çok sevilir |
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi the mathematician Yasak olmaz mı, dikkat et yoksa alırlar seni de ergenekondan içeri Hem bilmez misin koyunlar daha çok sevilir Cezaevi bize yakın 7 km,ziyaretçi sıkıntım olmaz ![]()
|
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıBobiler de akp'ye, tayyip agama feryat ediyor ![]() ![]() ![]() Böbilerin sonuda penguen dergisi gibi olmasın ![]() ![]() Gerçekler hoşuna gitmez bu hükümetin![]()
|
|
Birazda Anlamlı |
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Aslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim Aman kartal abi pcnin işine bile göz koymuşlardır dikkat
|
|
|
|