![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıBobiler Orgdan SeçtiklerimPek gülünecek seyler değil ama olsun,düşünelim o zaman!!!!!!!!!!!!!!!!! öss sonucu açıklanacağı gün gelip çatınca saat 10 ![]() ![]() rengi atmış f5, öss hatırası yer migros ![]() Sigaradan daha az öldürür,yiyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() diyanet İşleri'nden dijital fetva! başkanlık, fetva hattına bırakılan 'flashbelleğe dua ve ayet yükleyip muska yerine kullanabilir miyim?' sorusuna 'evet' yanıtı verdi ![]() Anlayan Vardır diye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEN BUNU ÇOK TUTTUM Bu ince mizahada hayran oldum Sigaradan daha az zarallıdır tepki vermeniz gerekmez!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda Anlamlıpek bir laf dokundurucu olmuş teşekkürler Kartal Abi |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıÇok güzeldi bazılarında özellikle çok güldüm teşekkürler keyifli bir paylaşımdı |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıTeşekkürler hepsi çok güzel Yalnız saç düzleşdirici alan kapalı bayan resmine bir anlam veremedim Anormallik nerde onu anlayamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıHaklıymışsın kartal, düşündürücü resimler ![]() Ben düşünüyorum, sen düşünüyorsun, bizler düşünüyoruz peki onlar da -birileri de- düşünüyor mu? Hiç sanmıyorum, asıl düşünmesi gerekenler yine uyuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıAslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Aslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim Yasak olmaz mı, dikkat et yoksa alırlar seni de ergenekondan içeri Hem bilmez misin koyunlar daha çok sevilir |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi the mathematician Yasak olmaz mı, dikkat et yoksa alırlar seni de ergenekondan içeri Hem bilmez misin koyunlar daha çok sevilir Cezaevi bize yakın 7 km,ziyaretçi sıkıntım olmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıBobiler de akp'ye, tayyip agama feryat ediyor ![]() ![]() ![]() Böbilerin sonuda penguen dergisi gibi olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birazda Anlamlı |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birazda AnlamlıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Aslında ben suç işliyorum Milleti düşünmeye yönlendiriyorum,düşünmek yasak değilmi,bizim yerimize düşünenler varken onlara hakaret olur ![]() ![]() Hemen konuyu silelim Aman kartal abi ![]() |
![]() |
![]() |
|