![]() |
Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Benim facebook hesabım yokda,bunların gerçek olduğunu düşünemiyorum,bunlar gerçek ise!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Gülmekten yerlerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Ruh sağlığı diye bir şey kalmamış kafalar nereye çalışıyor belli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Bu facebook' un da b ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Ben bunu uzun zamandır biliyordum haklısın abicik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??![]() şuna bakın yazık yaa acıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Ya bunlar gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??İsabet olmuş,insan bile bile sinirlerini niye yıpratsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Evet abi gerçekten cılkı çıktı bende artık sırf müzik dinlemek için giriyom arada valla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??At sahibine göre kişnermiş,herkes kendi amacına göre kullanıyor demek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Kartal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Evet abi gerçekten cılkı çıktı bende artık sırf müzik dinlemek için giriyom arada valla Müzik için sitemizden iyi yermi var allahasen valla müthiş bir arşivimiz oluştu tü tü tü maşallah ![]() ![]() ![]() Benimde hesabım yok hiçte hevesim olmadı nedense iyikide olmamış baksanıza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Bunlar gercek arkadaslar bende uzun suredir Face te aktif olarak takilmiyorum, bir arkadasa bakip cikiyorum Birde Recep abimizin bir lafi geldi aklima : -Salih abi sen Feyzboka uyemisin ? -Yok ama iyi biseyse olabilirim ! -Bosver abi cok amele doldu zaten bende kapatacam hesabimi !! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??!! Bosver abi cok amele doldu zaten bende kapatacam hesabimi !! Çok güzeldi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Aslına bakarsanız, gülemedim ağlanacak halimize Ne garip insanlarız biz böyle ya Allah'tan böyle insanlarla karşılaşmıyorum face'de |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Hehe günlük hayatta birbirine selam vermekten aciz insanlar facebook ta yorum yapıyorlar birbirlerinin sayfasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|