Forumgerçek Bayanları Hintli Olursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaForumGerçek Bayanları Hintli olursa ; ![]() Sultan ( estriyirosun sultan ![]() ![]() Akashaa ( hızmanı yesinler ![]() ![]() OkyanusunKalbi ( Havasından da geçilmez he ![]() Lale ( Lale verdiğin poz olayım ![]() ![]() Emel Emel gittikçe zayıflamışsın he çocuk yaramış ![]() ![]() Smyrna ( eytt maşallah smyrna ![]() ![]() Pitsy ( 0 bedenmişsin pitsy ![]() ![]() Akdeniz ( pekte güzelmişsin he ![]() Umarım kızmazsınız canlarım |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaHepsi bu kadar güzel mi? |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaNe sandın |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaTeşekkürler canım Hepimiz çok güzelmişiz
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sundae Sultan ( estriyirosun sultan Estiririm anam ben öyle |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sundae Ne sandın İyi o zaman neden "umarım kızmazsınız canlarım dedin ki!" Hadi açıkla |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise İyi o zaman neden "umarım kızmazsınız canlarım dedin ki!" Hadi açıkla Yanlarında ki açıklamar için yeterli bir açıklama oldu mu |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sundae Yanlarında ki açıklamar için yeterli bir açıklama oldu mu Tamam dedim Teşekkürler
|
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Hepsi bu kadar güzel mi? Forumgerçekin kızlarının hepside birbirinden güzeldir ne sandın |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli Olursa![]() Ay ne bulursam takmışım, ne o kafamdaki ![]() ![]() Kokoş Günce ![]() ![]() ![]() Aslında şakira kemerimi takıcaktım da bu sefer hata etmişm kafama takmışım ![]() Yürürken de çan gibi şakır şukur yapar bunlar be![]() ![]() Alla seni davul etmeye ne güldüm ya ![]() ![]() |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Hepsi bu kadar güzel mi? prowise Sen şimdi o erkeklerin çocukluk resimlerini yayınladın ya ![]() ![]() Çabuk git şimdide,bu konuyu erkekler okumadan,gençlik resimlerini yayınla Yada sakladağın, bayanlarımızın gerçeek,Türk arşiv resimlerini yayınla Tiyo vereyin sana ![]() Bir tanesi Kibariyenin annesi olabilir,hani Demet akalına,a benzeyen![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaPitsy olmamış ![]() ![]() O bildiğin Nurgül Yeşilçay ayol![]() ![]() Ben de pek bi güzelim ha ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 prowise Sen şimdi o erkeklerin çocukluk resimlerini yayınladın ya ![]() ![]() Çabuk git şimdide,bu konuyu erkekler okumadan,gençlik resimlerini yayınla Yada sakladağın, bayanlarımızın gerçeek,Türk arşiv resimlerini yayınla Tiyo vereyin sana ![]() Bir tanesi Kibariyenin annesi olabilir,hani Demet akalına,a benzeyen![]() ![]() Bence çok iyi fikir ![]() ![]() ![]() Kibariye'nin annesini tanıyorum bu arada söylerim vallahi kartal Ama mesala Lale, Kibariye'nin annesi olsa |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli Olursa![]() Ba ba ba baaaa ![]() ![]() ![]() Göze baaa![]() ![]() Avatarla aynı değil mi allassen?
|
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaVışşş |
|
|