![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimSu emlakcı adamin arkasindaki duvarda olan resimdeki adamin adini bilen var mi ? Bu bıyıklı adamın arkadasında kı resımdekı adami soruyorum Konuyu yanlsı yere açmıs olabilirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimToprağım ne yazdın hele bidaha bak, düzeltilecekse düzelt sonra sor valla anlamadım ne dediğini |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KeysnolleM Al pacino =) Sağol All pacino Yaralı Yüz filmiymiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimAl pacino, bal pacino Yanaklari gül pacino Uyan uyan sabah oldu Koydum sana kapuçino |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ASHLOVE Su emlakcı adamin arkasindaki duvarda olan resimdeki adamin adini bilen var mi ? Bu bıyıklı adamın arkadasında kı resımdekı adami soruyorum ![]() Bu seferde bayaa bi açıklayıcı olmuş Neyseki Keysi yetişmiş imdadına ![]() ![]() ![]() Keysinin maniye de bittim bu arada |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaki Resim |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaki ResimAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KeysnolleM Al pacino, bal pacino Yanaklari gül pacino Uyan uyan sabah oldu Koydum sana kapuçino hehe |
![]() |
![]() |
|