![]() |
Bayanlar Hakkında Bilgiler ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Araba tercihleri herzaman bir hoştur ![]() ![]() ![]() ![]() Hep yardımsever hep cana yakınlardır ![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman fotojeniklerdir ![]() ![]() ![]() Her yaşta sportik her yaşta elastiklerdir ![]() ![]() ![]() Her zaman denklerini bulurlar ![]() Çok romantiklerdir ![]() ![]() ![]() Zora hiç gelemezler ![]() ![]() ![]() Çamaşır yıkamakta çok marifetlilerdir ![]() ![]() ![]() Hepsi birbirlerinden güzeldir ![]() ![]() ![]() Aksesuarda sınır tanımazlar ![]() ![]() Biraz özentilik vardır ![]() ![]() ![]() Çok güzel araba kulanırlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !sen kaşınıyorsun kanımca bu savaş ilanı demektir bilmem anlatabildimmi kızlarr nerdesiniz Sanalojiye bizim çöplüğümüzde böyle serbestçe konuşmaması gerektiğini hatırlatmamız lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L sen kaşınıyorsun kanımca bu savaş ilanı demektir bilmem anlatabildimmi kızlarr nerdesiniz Sanalojiye bizim çöplüğümüzde böyle serbestçe konuşmaması gerektiğini hatırlatmamız lazım Her zaman dediğim gibi tek tek gelmeyin , hepiniz birden gelin Ayrıca kurttan korkan, FG de bayanlarla ilgili konu açmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Öyle ya da böyle bayansız da yapamazlar Hiçbir şey yapamazlarsa bayanlarla ilgili konu açarlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Sanaloji akşam msne geleceksin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Sanaloji bu resmen savaş ilan etmektir demedi deme Bundan sonra olacaklardan sorumlu değiliz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Sanal devam ben arkandayim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi the mathematician ![]() Öyle ya da böyle bayansız da yapamazlar ![]() ![]() Bayanlar olmadan olurmu , böcüklere illaki çiçek lazım Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi ![]() Sanaloji akşam msne geleceksin ![]() ![]() ![]() Gelirimmm, bekleyen sen olduktan sonra Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium ![]() Sanaloji bu resmen savaş ilan etmektir demedi deme Bundan sonra olacaklardan sorumlu değiliz ![]() Çıkartın savaş baltalarını, hepinize tek ben yeterim ( hepiniz derken, Lale sayılmaz o çok sert vuruyor ) Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Starlight ![]() Sanal devam ben arkandayim ![]() Saol abi, forum erkeklerinden fazla ses çıkmıyor, sen olsan yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Ben bayıldımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bizz bizz inciyizz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !edith ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Nuran bazen senini bayan olduğundan şüpheleniyorum ben ![]() ![]() ![]() Neresi doğru bunların ![]() ![]() ![]() Sanaloji bu saatten sonra seni kim kurtarır bilmiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !bütün forum kızlarını amazonlar ilan ediyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji -Bayanlar olmadan olurmu , böcüklere illaki çiçek lazım -Çıkartın savaş baltalarını, hepinize tek ben yeterim ( hepiniz derken, Lale sayılmaz o çok sert vuruyor ) -Saol abi, forum erkeklerinden fazla ses çıkmıyor, sen olsan yeter 1-Kaktüs de bir çiçektir dikkat et de batmasın! 2-sen bayramdan sonrayı bekle de gör 3-Yusuf uğradı sana galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !haklılık payı olsa da, biz kadınları her halleriyle çok severiz tamam, abarttım biraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Nuran bazen senini bayan olduğundan şüpheleniyorum ben ![]() ![]() ![]() Neresi doğru bunların ![]() ![]() ![]() Sanaloji bu saatten sonra seni kim kurtarır bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Doğruyu savunan bayanı hemen dışladınız tabee Beni kim kurtarır, kim kurtarır, kim kurtarır sanırımhiç kimse ama ben bana yeterim Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L 1-Kaktüs de bir çiçektir dikkat et de batmasın! 2-sen bayramdan sonrayı bekle de gör 3-Yusuf uğradı sana galiba - Gülünde dikeni var hemde kaktüsünkinden daha çok can acıtıyor hem kaktüsün çiçeğinden bile bal alan böcük var, korkma batmaz ! -Merakla beklemekteyiz -Ben tek başıma ortaya atladığıma göre bir korkum yok, ama siz 3 kişi olmuşsunuz şimdiden DarkAngel hanım ( yusuf, sen, yusuf ) Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik haklılık payı olsa da, biz kadınları her halleriyle çok severiz tamam, abarttım biraz ![]() erlik kıvırma, geç bakim benim safıma |
![]() |
![]() |
|