|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atlarken, oluyor, suratlarına, yüzücülerimizin |
![]() |
Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne Oluyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAtlamak değil de bu ifadeyi başarmak zor olsa gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorBu ifade için çok fazla çaba harcadıklarını sanmıyorum back |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dR€aM Bu ifade için çok fazla çaba harcadıklarını sanmıyorum back Bende birgün atlarken suratımın şeklini böyle yapmaya çalışcam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorBu çok mutlu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Bu çok mutlu evet bu çok tatlıymış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorBenimde farkım yoktur bunlardan ![]() Dalarken birileri resmimi çekmiş olabilir mi acaba ? Rezil olduk iyi mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorBu kareleri yakalayana helal valla asıl marifet budur bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Benimde farkım yoktur bunlardan ![]() Dalarken birileri resmimi çekmiş olabilir mi acaba ? Rezil olduk iyi mi ![]() Evet canım var tabi resmini hemde ben çektim bak kanıtı Yalnız burda deniz kızıydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne Oluyor![]() Dalga geçer gibi bi hali var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Evet canım var tabi resmini hemde ben çektim bak kanıtı Yalnız burda deniz kızıydın Sazlıklardan havalanan diye bir şarkı vardı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne Oluyoroki harikasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorÇok iyi,onlar atlarken helikopterle veya 25 megapixel fotoğraf makinesiyle bunları çekmek daha iyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzücülerimizin Atlarken Suratlarına Ne OluyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool oki harikasın Sağol canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|