![]() |
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bunlar da birşey mi be ![]() ![]() ![]() ![]() Benim çenem yeter valla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Kim böyle bir kadına dönmek ister ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bence de aklı olan erkek bu eve gelmez, yolunu kaybeder |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Kim böyle bir kadına dönmek ister ki niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bence kuzu , kuzu gelir, başka çaresi yoktur çünkü kadını seviyordur heh he Aman ne işim var benim burda, Böcü'ye özendim galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Lokum gibi hatunmuş ben dönerdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bende 23,00'da dönenler grubuna mı giriyorum o zaman ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var Akşamdan bu hale girip, sabaha güzelleşmesinin eşine ne gibi bir faydası var anlayamadım ![]() ![]() ![]() Bu eve uğranmaz diyeler grubundayım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng?L niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var Güzel değil demedim ki, manyak besbelli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bir adet çelik yelek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah 6da eve giderim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Güzel değil demedim ki, manyak besbelli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Akşamdan bu hale girip, sabaha güzelleşmesinin eşine ne gibi bir faydası var anlayamadım ![]() ![]() ![]() Bu eve uğranmaz diyeler grubundayım ![]() O zaman Banemor bey gecenin o geç saatlerine kadar kalmayıp zamanını eşinle geçireceksin ki doğal haline doya doya şahit olacaksın ![]() Sabaha karşı gelirsen eve böyle olur alalaa Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Güzel değil demedim ki, manyak besbelli Ne yapsın o saatlerde gelen bi koca için az bile Ben olsam bazukayla beklerdim kapıda Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Yais-i Mihman Bir adet çelik yelek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah 6da eve giderim İşte hazırlıklı olmak diye ben buna derim de arkandan Kur'an okur mu orasını kestiremiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bu kadın veya bunun gibi olan hatunlar oturmuş bir de bekliyorlar mı? İstediği saatte gelsin ![]() Gelsin ama o saatten sonra da kedi gibi kıvrılıp uyuyacağını zannediyorsa eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin şakası bu ve bunun gibi resimler diyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??En iyisi hiç dönmemek ![]() |
![]() |
![]() |