![]() |
Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Gelinlik bana yakışır mı diye merak ediyosunu dimiiii sizi gidi sizilerr ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçe Banemin Smashmount ![]() Emiliosantos ![]() Real ![]() Diskopat ( gelir gelmez boyunun ölçüsünü de aldık iyimi ? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Erkek güzeliyim mübarek ya Başımda da taç, bir elimde çiçek eksik Yalnız üstteki gelinler daha bi mecnun sanki Herkesler muradına ermiş Evet biraz straplez olmuş sanki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Kelime bulamıyorum söyleyecek ![]() ![]() ![]() Bulduğumda bilahare gelip söylerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Smash dedim sana dime, tüm yazı güneşte geçirirsin böyle kararırsın işte Emilio'non bakışlar da hiç hırlı değil ReaL ermiş gelinliği giyince Türkçe çok gariban durmuş Banemin'e aslında göğüs dekoltesi daha iyi yakışırdı, ama o sırt dekoltesini tercih etmiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Banemin in duruşuna bak bee tam fotojenik sırt dekoltesi konuşturuyor resmen ReaL in hazırol duruşuna ne demeli Emilio nun bakışlara bittim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Teşekkürler nazlım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Gelinleri önce bir güzellik salonuna götürüp zımparalamak lazım teşekkürler Nazlım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Gelinleri önce bir güzellik salonuna götürüp zımparalamak lazım teşekkürler Nazlım Zımparalatmak mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Çok çirkin çok berbat en çirkin gelinim herhalde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Evet aralarında en güzelini seçtim işte bu; |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Allahını seven kaçsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Emilyocuğum bence etek boyundan biraz almalı, bi de acaba şu duvağını en azından evetleşene kadar kapatsak mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Emilyocuğum bence etek boyundan biraz almalı, bi de acaba şu duvağını en azından evetleşene kadar kapatsak mı Duvağı kapatmak yetse ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Duvağı kapatmak yetse ![]() ![]() ![]() Gerdanını sevsinler senin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fg Erkekleri Gelinlik Giyerse :)Aynada siluetini gormus gibi bakiyor bu yahu Bu da Seda Sayani catlatir cinsten bir poz vermis ![]() |
![]() |
![]() |
|