![]() |
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara ve alkol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alkol kullanıyorum hadi yine iiyiyim,ağır ağır giderizz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara değil de alkol vazgeçilmez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki ![]() ![]() ![]() Belki de hızlı gidecek ![]() Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Belki de hızlı gidecek ![]() Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez ![]() Bende sigaradan geçemiyorum Çooookkk kızıyorum kendime ama ge-çe-mi-yo-rum |
![]() |
![]() |
|