![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeTibet dağlarındaysa gökyüzü gömüleri sıklıkla yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeAman Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç Cenazeaman allahım buda neymiş böyle bu nasıl bir inançtır ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç Cenazeİnsanı öldükten sonra bile rahat bırakmıyorlar,ilk defa duydum bunu gerçekten iğrenç ama onlarında bir geleneği bu nekadar iğrenç gelse de bize ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeBörtü böcüğe değil de kuşlara yem yapıyorlarmış, ne farkeder ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Börtü böcüğe değil de kuşlara yem yapıyorlarmış, ne farkeder ![]() ![]() ![]() Orası öyle tabiki ama sırf rahat rahat yesinler, daha cazip hale gelsin diye de kesip biçmek ne kadar doğru tartışılır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeGerçekten iğrenç görüntüler, Madem kuşlara yem edeceksiniz parçalamayın bari, ne inançlar var ya, hepsi hurafe |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeÖlü bedenler bir şekilde ekolojik denge ile yok olacaktır ![]() ![]() Ancak ölülere en büyük değeri eski Mısırlılar veriyordu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeYuh artık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeCömertlik anlayışları bizlere göre çok ters ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi YaReN Yuh artık ![]() şahsen ölecek olsam cesedimin yakılarak kül olmasını vasiyet ederdim hatta aileme bile bu konuyu açmıştım bir keresinde bana sen kafayı sıyırmışsın diyorlardı(ciddiyim ha söylediklerimden) bu ara habere gelince inanç inançtır arkadaşlar saygı duymak lazımdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İlginç Cenaze |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İlginç CenazeAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SerseriGezgin şahsen ölecek olsam cesedimin yakılarak kül olmasını vasiyet ederdim hatta aileme bile bu konuyu açmıştım bir keresinde bana sen kafayı sıyırmışsın diyorlardı Allahım affetsin ama ben de öyle isterdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|