![]() |
Forum Gerçek'in Erkekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in Erkekleri![]() Soldan sağa; Banemin, Real, Sanaloji, Phoenix, Lodos, Egemen, Erlik, Smash |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in ErkekleriReaL eğilip nereye bakıyor acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in ErkekleriDikkat ederseniz en usturuplularıda Phoenix, Lodos, Erlik Maramaris tayfasına torpilmi geçilmiş ne ? hee bide Smash en edeplisi Kırmızılının durumu çok vahim ama, ahh Egemen ahh Sanırım en yiğitleride Sanaloji |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in ErkekleriOyyy sabah sabah ![]() ![]() ![]() Egemen'le smash'ın pantolonları arkasında delik var ![]() ![]() ![]() Real'de nereye bakıyorsa ![]() ![]() ![]() Sanaloji'ye ne desem bilmiyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Banemin abide köşede herkesi dikizliyor ![]() ![]() ![]() Marmaris tayfasınıda baya utangaç gördüm sanki ![]() ![]() ![]() Yorumuma kızan olur, en iyisi ben şimdiden naşlayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in ErkekleriEgemen donun yırtılmış la getirde dikiverelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in Erkekleriiçliğim bile var çok edepliyim ama arkası yırtılmış o başka hepimiz kötü yakalanmışız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Gerçek'in ErkekleriBen bu günü hatırlıyorum Aşşağıki mahallenin elemanları, bizim kızlardan birine laf atmış, o meseleyi halledecektik Erlik sende bula bula bu fotoyumu buldun |
![]() |
![]() |
|