Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüAcaba bu arkadaş hangi akla hizmet böyle bir tişört giymiş olabilir Ya da bu giydiği tişörtle Nazilerin arasına girse, kaç tanesi kendisini kabul eder ? Kim olduğunu unutup, başkaları gibi olmaya çalışanlar, olmaya çalıştıkları katı guruptan zannetmiyorum ki kabul görürler![]() ![]() Siz siz olun, kendiniz olun ve öyle olmak isteyin, sizi istemeyenler gibi olmayı değil
|
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüO işaretin kimler tarafından kullanıldığını bile bilmiyordur ![]() ![]() |
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüBelkide vatandaş bedavaya bulunca tişörtü geçirdi sırtına ne anlama geldiğini sanırım bilmiyordur
|
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüNeden hep bu boyutlarda düşünüyorsunuz ki? Belkide arkadaş renklerin görsel anlamda uyumuna modellik yapıyordur Modellik yaparken de komiklik yapıyordur Dimi ama![]() ![]() ![]() yani![]() ![]() mi?Arkada çıtır bayan arkadaş da var ![]() Ciddi ciddi düşünürsek, aslında da fazla düşünmeye de gerek yok Çevremize bakmamız yeterlidir Cehalet her yerde kol geziyor Bir çıkın İstiklal caddesine, Moda'ya![]() ![]() Bu çocuğun nazi armalı tişortle poz vermesi bir şey değil![]() Heves etmiş işte abileri, ablaları ![]() ![]() Hevesini şey ettirmeyin Bir müddet sonra geçer |
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüArkada ki bayan pek güzel değil, güzel olsaydı ben anlardım |
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüBir bayan kuaförü vardı tanıdığım ![]() ![]() ![]() Yurtdışından gelen misafirleri hediye bir tişört almış ![]() ![]() ![]() Bizimki de giymiş üzerine çıkmış Bursa' da Altıparmak caddesine ![]() ![]() ![]() İki saat gezinmiş, koşarak işyerine geri gelmiş ![]() ![]() ![]() Yardımcısına çabuk demiş oku bu tişörtte ne yazıyor ![]() ![]() ![]() Kız sakince çevirmiş' Ben ateşli bir vamp kadınıyım!' Zeki zenci oğlumuzu görünce aklıma geldi de |
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gece Bir bayan kuaförü vardı tanıdığım ![]() ![]() ![]() Yurtdışından gelen misafirleri hediye bir tişört almış ![]() ![]() ![]() Bizimki de giymiş üzerine çıkmış Bursa' da Altıparmak caddesine ![]() ![]() ![]() İki saat gezinmiş, koşarak işyerine geri gelmiş ![]() ![]() ![]() Yardımcısına çabuk demiş oku bu tişörtte ne yazıyor ![]() ![]() ![]() Kız sakince çevirmiş' Ben ateşli bir vamp kadınıyım!' Zeki zenci oğlumuzu görünce aklıma geldi de Bayan Kuaförlerin çoğu zaten ateşli Vamp kadını Gece |
|
Cehaletin Komik Yüzü |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehaletin Komik YüzüAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Dirdir Bayan Kuaförlerin çoğu zaten ateşli Vamp kadını Gece Tecrübe diyorsun yaniiiiii Bize susmak düşer o zaman |
|
|
|