![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut Resimleri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşi abartmışlar modelli olsa kaç yazar ben öldükten sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriAtasözü vardır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriBiz müslümanlarda tabuta gerek yok, olsa bile birkac tahta ile civi yeterli sanirim, cok aci ya ben ölmek istemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriTabut değişik olsa da gidilecek yer değişmiyor ![]() Şekli ne olursa olsun soğukluk var hepsinde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sayler Tabut değişik olsa da gidilecek yer değişmiyor ![]() Şekli ne olursa olsun soğukluk var hepsinde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut Resimleri+Merhumu nasıl bilirdiniz? -Tabutu güzel ![]() ![]() ![]() +Lan ne tabutu? Çıkarın şunu, alın dört kolluya! -Makyajı da silecek miyiz? +Ne?! Lan!! İmamın da ağzı bozuk mu ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriBen de tabutumu keman şeklinde istiyorum; rengi de kırmızı olsun, kombi ısıtmalı olsun falan filan ![]() ![]() ![]() ![]() İlginç uğraşlar içerisindeler, ama saygı duymak gerek ![]() ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler AFİLİ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriOrta 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Dirdir Orta 3 ![]() ![]() ![]() ![]() O ne be? Cenaze nedeniyle kapalıyız mı? Fly me zayıf kalmış bunun yanında |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriTelevizyonda, yolda görsem bakamıyorumki ![]() Yemek yiyordum, bütün iştahım kayboldu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tabut Resimleri |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabut ResimleriAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Televizyonda, yolda görsem bakamıyorumki ![]() Yemek yiyordum, bütün iştahım kayboldu ![]() İlginç Benim de iştahımı açıyor şiddet, ölüm, kan gibi konular |
![]() |
![]() |
|