![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıYeni doğum yapanlara orjinal bir doğum hediyesi arıyorsanız, bebek bezinden yapilan böyle bir pastaya ne dersiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebek Bezi Pastasinin yapilisi: * Bebek bezi pastasinda kullanacagmiz bezleri rulo yapiyor ve birbirinden ayrilmamasi için bantliyor yada lastikliyoruz ![]() * Daha sonra rulo yaptigimiz bebek bezlerini en ortadan baslayarak bir pasta gibi asagidan yukari dogru incelecek sekilde dairesel olarak diziyoruz ![]() * Bebek bezlerini dizer iken güzel kurdelalar ile bebek bezlerinin etrafini sarabiliriz dedigim gibi bazi noktalar tamamen opsiyonel ve sizin yaraticiligizna kalmis ![]() * Bebek pastanizi iki, üç yada dört katli yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() * Bebek bezi pastamiz seklini aldikdan sonra , gerisi bizim süslemede kullanacagimiz malzemeleri dizmemize kaliyor ; elimizde ki malzemeleri güzelce bebek bezi pastamizin çesitli yerlerine ilistiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıCanım müthiş tatlı istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Değişik bir hediye ama insan kıyıp da bozamaz ki ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Canan sayende bir sürü kaloriden kurtuldum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Canım müthiş tatlı istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Değişik bir hediye ama insan kıyıp da bozamaz ki ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Canan sayende bir sürü kaloriden kurtuldum ![]() Istahin daha cok kabarmis olmasin basakca Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe İyi fikirmiş Ben, bir arkadasa yapip götürdüm Lale ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıEvet bütün yeni annelere bu pastayı götürmek lazım, teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıBu pastanın dolgu kremasının içeriğini öğrenmek istemiyorum Eline sağlık Canan |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıTamam alalım almasına ama biraz pahalıya patlayacak gibi bu pasta ![]() Çocuk bezleri biraz tuzlu da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L Bu pastanın dolgu kremasının içeriğini öğrenmek istemiyorum Eline sağlık Canan Onun orasini hic düsünmemistim D@rk@ng€L Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi the mathematician Yenmiyor mu şimdi bu? istege bagli Ama tavsiye etmem Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Tamam alalım almasına ama biraz pahalıya patlayacak gibi bu pasta ![]() Çocuk bezleri biraz tuzlu da ![]() Kücük boyutu da ypiliyor sny#cigim |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıDeğişik fikirmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi Pastasıİyi fikir bekliyorum arkadaşlar 10 hafta kaldı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy İyi fikir bekliyorum arkadaşlar 10 hafta kaldı ![]() Pitsyimize bebek bezi pastasıyla gidiyoruz arkadaşlar, haberiniz ola |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi PastasıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Pitsyimize bebek bezi pastasıyla gidiyoruz arkadaşlar, haberiniz ola |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi Pastasıkimin icadı ise müthiş buluş bence |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Bezi Pastası |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Bezi Pastası![]() Yaratıcılık sınır tanımıyorŞaştım kaldım ![]() Yeni doğum yapanlara az bir uğraşla ne kadar sempatik bir hediye ![]() ![]() teşekkürler paylaşım için ![]() Ben bunu pitsiye gönderiyorum |
![]() |
![]() |
|