![]() |
Sen Pantolon Giy Ben Etek:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)Hana Pesut fotoğraf çekmeyi kendi kendine öğrenen Kanadalı bir fotoğrafçı ![]() ![]() ![]() Vancouver'da yaşayan Pesut fotoğraflarında insanların özleyip 'keşke o anı kaydetseydik' dediği durumlara odaklanıyor ve insanlara daha çok resim çekmeleri için ilham kaynağı olmaya çalışıyor ![]() Sanatçının 'Switcheroo' (ani ve şaşırtıcı değişim) konseptinde çektiği fotoğraflarsa belki de çalışmalarının en ilginç kısmını oluşturuyor ![]() Çiftler önce sıradan bir fotoğraf çektiriyor ve ardından birbirlerinin kılıklarına girdikten sonra aynı yerde aynı şekilde bir kez daha kameraya poz veriyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş Deli bu ikisi de |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)![]() Bu kadar mi cirkinlik olur ya ![]() Erkekler lütfen etegi bize birakin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)Al birini vur ötekisine ikiside birbirinden çirkin, bunlara ancak Afgan burkası giydirmek lazım ki çirkinlikten hapis yemesinler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)Nerde eski kareli mini etekler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Pantolon Giy Ben Etek:)Çirkin resimler çıkmış ortaya ![]() ![]() ![]() Kimse kimsenin yerine geçmesin diyeceğim, ancak fotoğrafçı duymasın ![]() ![]() ![]() Ne para götürmüştür bu uyanık)) |
![]() |
![]() |
|