![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Makyaj yukarıdaki tabirle "odunlar" için değil kişinin kendisi için yaptığı bir şeydir ![]() Ormana gidenler de vardır elbet onları tenzih ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Yok ben işe giderken yapıyorum hafif makyaj ![]() ![]() İş yerim ormanda değil ne yazık ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?1 ![]() 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Ben hiçbir kadını kadın için makyaj yaptığını duymadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Ben hiçbir kadını kadın için makyaj yaptığını duymadım ![]() ![]() Kadınlar diğer kadınlardan daha güzel olmak amacıyla makyaj yaparlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna 1 ![]() 2 ![]() Bu konuyu açan şahsiyet, erkeklerin odun olduğunu düşünen BAZI kızlar olduğu gibi BAZI erkeklerin gerçekten odun olabileceğini düşünüyor ![]() ![]() ![]() Kadınlar diğer kadınlardan erkeklere daha güzel görünmek için makyaj yaparlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Bu konuyu açan şahsiyet, erkeklerin odun olduğunu düşünen BAZI kızlar olduğu gibi BAZI erkeklerin gerçekten odun olabileceğini düşünüyor ![]() ![]() ![]() Evet en azından bazı erkeklerin gerçekten odun olduğu konusunda anlaştık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Ormana gitmeye gerek yok ki O odunlardan heryerde var Kadın yaradılışı gereği temiz ve güzel gözükmeyi sever ![]() Ama odun olan bizim erkeklerde hep üstüne alınır Sonra odun deyince kızarlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Odunlar için makyaj neden yapayım? Süslenmeye gerek bile duymam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna Kadınlar diğer kadınlardan daha güzel olmak amacıyla makyaj yaparlar ![]() ![]() Hiç sanmıyorum basbayada erkekler için işte, |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Hiç sanmıyorum basbayada erkekler için işte, Siz kendinizi ne kadar önemli görüyorsunuz böyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Birçok güzel ve bakımlı bayanın yanında sık sık odun, kalas ve bilimum ahşap tabir edilen nesnelere de rastlanmaktadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Odun Muyuz ? |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Birçok güzel ve bakımlı bayanın yanında sık sık odun, kalas ve bilimum ahşap tabir edilen nesnelere de rastlanmaktadır ![]() ![]() ![]() Aşk işte, aka da konuyor oduna da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|