Odun Muyuz ? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Makyaj yukarıdaki tabirle "odunlar" için değil kişinin kendisi için yaptığı bir şeydir Ormana gidenler de vardır elbet onları tenzih ederim |
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Yok ben işe giderken yapıyorum hafif makyaj Yoksa herkes hastamısın diye soruyor![]() İş yerim ormanda değil ne yazık ki ![]() |
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?1 Bu konuyu açan kişilikte bir şekilde erkeklerin odun olduğunu mu söylüyor ? 2 Kadınların erkekler için mi makyaj yaptığını sanıyorsunuz ?
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Ben hiçbir kadını kadın için makyaj yaptığını duymadım Erkeklere yeni poliş çekilmiş düdüttt gibi ışıl ışıl görünmek için yapıyorlar
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Ben hiçbir kadını kadın için makyaj yaptığını duymadım Erkeklere yeni poliş çekilmiş düdüttt gibi ışıl ışıl görünmek için yapıyorlar![]() Kadınlar diğer kadınlardan daha güzel olmak amacıyla makyaj yaparlar Yani bence dünyada erkekler olmasa yinede makyaj yaparlardı
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna 1 Bu konuyu açan kişilikte bir şekilde erkeklerin odun olduğunu mu söylüyor ? 2 Kadınların erkekler için mi makyaj yaptığını sanıyorsunuz ? Bu konuyu açan şahsiyet, erkeklerin odun olduğunu düşünen BAZI kızlar olduğu gibi BAZI erkeklerin gerçekten odun olabileceğini düşünüyor ![]() ![]() ;)Kadınlar diğer kadınlardan erkeklere daha güzel görünmek için makyaj yaparlar |
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Bu konuyu açan şahsiyet, erkeklerin odun olduğunu düşünen BAZI kızlar olduğu gibi BAZI erkeklerin gerçekten odun olabileceğini düşünüyor ![]() ![]() ;)Evet en azından bazı erkeklerin gerçekten odun olduğu konusunda anlaştık
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Ormana gitmeye gerek yok ki O odunlardan heryerde var Kadın yaradılışı gereği temiz ve güzel gözükmeyi sever Yaradılış meselesi Ama odun olan bizim erkeklerde hep üstüne alınır Sonra odun deyince kızarlar |
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Odunlar için makyaj neden yapayım? Süslenmeye gerek bile duymam Bakımlı olmamızdan anlamazlar Zaten odun kategorisinde olan erkekler de sadece onlar için bakımlı olduğumuzu düşünüyorlar Odunluklarından işte![]()
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna Kadınlar diğer kadınlardan daha güzel olmak amacıyla makyaj yaparlar Yani bence dünyada erkekler olmasa yinede makyaj yaparlardı Hiç sanmıyorum basbayada erkekler için işte, |
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Hiç sanmıyorum basbayada erkekler için işte, Siz kendinizi ne kadar önemli görüyorsunuz böyle
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Birçok güzel ve bakımlı bayanın yanında sık sık odun, kalas ve bilimum ahşap tabir edilen nesnelere de rastlanmaktadır ![]() ![]()
|
|
Odun Muyuz ? |
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odun Muyuz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Birçok güzel ve bakımlı bayanın yanında sık sık odun, kalas ve bilimum ahşap tabir edilen nesnelere de rastlanmaktadır ![]() ![]() ![]() Aşk işte, aka da konuyor oduna da ![]()
|
|
|
|