![]() |
Laz Bu :))) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Bir Laz atasozu der ki: Baktun olmayi ![]() ![]() Bir Laz atasozu der ki: Susaysan sus, susmaysan afgur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Çok güzeldi Canan ve Papzulya ![]() ![]() ![]() Bu kadar gerilimin ortasında gülmek iyi geldi bana ![]() ![]() ![]() Benden de gelsin: LAZ deyup geçma; Oda üç harflidu, carpar! Televizyon kada kafan var, Düğmesi kada aklun yok! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Alıntı: LAZ deyup geçma; Oda üç harflidu, carpar! Bu da güzelmiş Gece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Laz kola otomatiğine gitmiş, para atıp düğmeye basmış ve kolasını almış ![]() ![]() Ben de bu kadar katılabiliyorum konuya nolmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Alıntı: Televizyon kada kafan var, Düğmesi kada aklun yok! Bayıldım buna Dağarcığıma ekleyeyim kullanırım bi yerde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Ben derum torunum yok, o der ki dayimsun dayim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Araba gazsuz, muzik bassuz, ortam lazsuz olmaz da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Bu :)))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Akashaa Eğlendim , sağolun arkadaşlar ''Paneb hariç'' Kafana "kuşlar" pislesin akashaa Amaç eğlendirirken düşündürmek, sen sadece eğlenebilmişsin, düşünme sandalyesi alcam sana |
![]() |
![]() |
|