Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini Görüntüledik |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikReal,in çok emek verdiği,herkesden gizleyerek yapımını yeni bitirdiği malikhanesini zorda olsa görüntüledik ![]() ![]() ![]() Tüm hakları saklıdır izinsiz kullanılmaz Paparazi Erhan![]() Biliyorum merak ediyorsunuz hangisi diye?? Hangisi olabilirki !! Sen ustayı kov,sıvacıyı kov,duvarcıyı kov, iş başa düşünce tabiki böyle bir şekil çıkar![]() Ortadaki bilinmeyen geometrik şekilli olan![]() Şimdi buda kim?? nerden çıktı dediğinizi duyar gibiyim !!! Bu evin bekçisi,paparazilere karşı tutulmuş ama adam aç, 8 ay maaş alamamış,2 lahmacun,20ytl,ye bütün anahtarları verdi![]() Yukarıdaki resim 20 ytl aldıktan sonra çekilmiştir![]() Ancak Real gibi birinin kapı numarası böyle yazılır Aptallar gelmesin demek![]() Mesleği icabı kapısıda şaşırtmalı emniyetli,ben söyleyeyim,ikiside değil, alttaki dili çekince kapı açılıyor ![]() ![]() Herşey gizli olduğundan,sı tutmak açısından temizlikçiside gördüğünüz minnoş hanım ![]() ![]() İnatla eski alışkanlıklarını,yeni teknolojilere uygulamayı sürdürüyor ![]() Eh artık meslek icabı,ancak onada böyle bir usb bellek yakışırdı,yalnız ağırlığından usb yuvası bozulduğu için şimdilik aksesuar görevi yapmakta ![]() Yukarıda dediğim gibi bütün ustaları yapılan işi beğenmeyip kovarsan olacağı bu tabii ![]() ![]() Yanlış projelendirmeden oda ufak kalmış olup,bu vantuzlu ütü masasını almıştır![]() ![]() Düsündüm taşındım,sonradan aklıma geldi !! Kesin bu Kartal34 ün ev hediyesidir dedimYa hiç değilse üzerindeki etiketi çıkar bari,Smy,den geldiği yazıyor ![]() ![]() Çalışma odanı beğendim Kimin aklına girdiğinide az çok tahmin ediyorum![]() ![]() İçerisindeki milatarist ruhu yansıtan mausu ![]() Bunu görünce son senelerde yapıkan banka soygunlarını araştırmaya başladım Denizsevergilinde nevresimide ancak böyle olur ![]() Bunu sökebilseydim çalacaktım ![]() Evet aarkadaşlar Real adaminimizin yeni evine sizlerde eşyalar alabilirsiniz ![]() Nasılsa gün yüzüne çıkardık artık,gizli saklı yok![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikBenim evi bu hale kim getirdiiiii ![]() ![]() ![]() Öleyim daha iyi ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Benim evi bu hale kim getirdiiiii ![]() ![]() ![]() Öleyim daha iyi ![]() ![]() Smy daha iyi biliyor kim getirdiğini,yukarıda yazdım ya işte ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini Görüntüledikittirm olm kurbanı yetiştirem |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikMinnoş hanıma bak sen |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikOrası kesinlikle ReaL'in evi olamaz Kendini öldürür ama asla orada oturmazYamuk dürük o ev ReaL hergün eve girerken unutur betondan olduğunu, fotoğraf gibi durmadan düzeltmeye çalışır
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Orası kesinlikle ReaL'in evi olamaz Kendini öldürür ama asla orada oturmazYamuk dürük o ev ReaL hergün eve girerken unutur betondan olduğunu, fotoğraf gibi durmadan düzeltmeye çalışırİşte o yüzden bu hale geldi, fotoğraf düzelttiğini sandı oda
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikAyy hiç güleceğim yoktu Ölse oturmaz hakikaten orda Real İntihar eder daha iyi |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikEvin çok ilginçmiş Real, güle güle otur |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Ancak Real gibi birinin kapı numarası böyle yazılır Aptallar gelmesin demek![]() Mesleği icabı kapısıda şaşırtmalı emniyetli,ben söyleyeyim,ikiside değil, alttaki dili çekince kapı açılıyor ![]() Evini çok beğendiğimi belirtmek isterim ama kapı numarası bir harika Güvenlik olayı da mükemmel olmuş
|
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini Görüntüledikgeceluna real seni davet ederse o eve gider misin |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikReaL usta onu bunu bilmem bugün Geceluna senin bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye kararlı gibi dur bakalım daha neler bulup çıkaracak senin hakkında |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikBugünlük bu kadar yetmez mi CeMKaN kişisi ? Hem benim kötü bir amacım yok Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi AFiLi geceluna real seni davet ederse o eve gider misin Hayır şuan çok tırstım
|
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikEvini, kamyonunu anladik da emekliligi diyerekten gelecegine mudahale etmeyin etki altinda kalip huysuz bir ihtiyar olup cikacak |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Forum Ahalisi Real,İn Evini GörüntüledikAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna Bugünlük bu kadar yetmez mi CeMKaN kişisi ? Hem benim kötü bir amacım yok Hayır şuan çok tırstım Yok yok ben senin kötü amacın var demedim |
|
|
|