![]() |
Cizgili Pijama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cizgili Pijama![]() Çizgili pijamanin geleneksel kulturde hallice bir yeri vardir ![]() ![]() Dunden bugune Turk erkeginin evrimi tanimlanmak istense , sanirim cizgili pijama en onde olmasa da, orta saflarda yer alir ![]() "Bir Japon için kimono ne ise, bir kızılderili için atalarının ziynetleri ne anlam ifade ediyorsa geleneksel Türk erkegi için de çizgili pijama aynı kıymettedir ![]() ![]() ![]() Sizin icin anlami nedir cizgili pijamanin? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cizgili Pijama |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cizgili PijamaBaslik sosyal bilimler ama soru bizce olunca, bende bence yazayim bari ![]() ![]() ![]() Üst not; Okuyacaklariniz kesinlikle bilimsel degildir ![]() Babamda görmedim ama dedemden bilirim ![]() ![]() Cizgili pijama ![]() ![]() ![]() Aklima hemen dar sokakli, kendi halinde yasayan, komsuluk iliskileri had safhada sirin bir mahalle geliyor ![]() ![]() ![]() Camdan "üstünü kirletme" diye cocugunu tehdirkar bir havada azarlayan bir anne ![]() O camdan iceri kafami uzatiyorum destursuz ![]() ![]() ![]() Kumasi lime-lime olmus bir koltuk sobanin yaninda ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgun ama keyifli bir yüz bu ![]() ![]() ![]() ![]() Aciliyor dudaklari ve gözüküyor sararmis disleri ![]() ![]() Az önce camdan cocugunu kontrol eden anne, mutfaktan elinde iki fincanla cikip beyinin yanindaki yere ilisiyor ![]() ![]() Uzattim yine ![]() ![]() ![]() Aslinda piknigede yollayabilirdim o pijamayi, yada mahallede cikan bir kavgaya acil müdahale icinde gönderebilirdim ![]() Ne farkedecek ki nereye ve ne icin gittigi ![]() ![]() ![]() Sonucta gitti iste ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|